Награждаване на българските граничари от Средец

Справедлив

/ #2595 Re:

2015-10-22 15:45

#2585: -  

 Ако мислехте за неприкосновеността на Република България, защо допуснахте да ви управляват и да разполагат с вас, с децата ви, с жените ви, със сестрите ви, с живота ви, с имотите ви, с труда ви, със здравето ви, с бъдещето ви такива мутри-като правителствата , които сами си избирахте през последните 25 години?! А и през предишните 45.

Срамувам се за вас амеби примитвни... Убийството на един беден човек ви обедини ...Убиеца нарекохте герой. Сравнихте го едва ли не с Левски и Ботев, с дедите ни, които са се жертвали за една по-добра България. Не тази в която се родихте и вегетирате!

Отново ви намериха слабото място, нещастници клети...Отново ви дадоха тема за домашно упражнение...Отново ви набиха упоиката в тъпите шамандури...Нямате ли си други грижи и проблеми, голи и гладни гъзове...Отново ви „обединиха“ - овце раболепни , като стадо шилета-подкарани на заколение! Чета вашите вопли и виждам вашата гибел като хора. Жалко за вече изчезващата, някога горда, сводоболюбова, човеколюбива и благородна българска нация! Държите се като мангали . А може би действително сте такива ? Чета лигавенията ви и хвалипръцковските ви „съждения“ за Родина, Отечество, граници, територий, нация ... О-жалки и безмозъчни , безгръбначни- нищожества... Осъзнайте се нещастници! Намерете си по-достойна тема за доказване на патриотизма ви ! Покайте се за греха, който извършихте с подкрепата на тази „петиция“! Не е късно да се осъзнаете! Амин!

Прост народ-слаба държава!