Награждаване на българските граничари от Средец

Тери

/ #1887

2015-10-17 08:56

Значи в световните новини , пък дори и нашите въобще се изкривява цялата ситуация.

1) Казва се че са бежанци, тоест бягащи или от война или от някакво събитие застрашаващо живота им.
*** Това е напълно грешно. Между Афганистан и България има към 1500 км, през които не се води никаква война и които са заселени главно от мюсулмани. Защо не са се настанили в Иран? Или Азербайджан? Или Турция? Там няма война. Отговорът е че нарочно са избрали България , за да им се осигури влизане в ЕС и бъдещо преселяне в Западна Европа.

Истинския бежанец бяга, и се настанява там където няма война. Икономическите имигранти жертват живота си и тези на близките си, за да бъдат паразити в по-богати страни. Сумати "бежанци" измряха из Средиземноморско Море за да влезнат в Европа, когато без проблем са могли да се преселят в заобикалящите на Сирия арабски страни. Египед, която е близо 80 милиона без проблем може да приюти няколко милиона братя със същия език и религия. Не бъркайте 2-те понятия.

2) Снимките и описанията също са пълна лъжа. В The Guardian има снимка на 1 мургав мъж с жена и 2-3 малки деца, след което веднага се акзва как български полицай застрелял бежанец... Заразеният от либерализъм мозък на средния Европеец какво ще си помисли? Че деца и жени идват бягат, идва полицай и стреля е така за кеф.
*** Отново пълна лъжа и пропаганда казва се че всички 54ма са били мъже, повечето от които са били във възраст между 20-40 години. Къде са тея жени и деца които бягат? Съвсем нарочно всички Западни медии се опитват всячески да променят картината.

3)Те бягат, ние ги стреляме щот преминават.
*** Отново пак поредната лъжа. Във всички западни медии а вече и по нашите се казва че са застреляни докато преминават и ВЪОБЩЕ не се казва че са били 54ма мъже, срещу ТРИМА полицаи. Също така не се казва как полицаите ги задържат, и биват нападнати от 54мата мъже.

Като цяло всичко това е една пропаганда война, от която либералите и гойимите искат да разпространят възможно най-много лъжи, за да може все повече не-европейци да влезнат в Европа без проблем.