SAVE GERY


Гост

/ #273 Няма такава държава!

2013-07-01 20:45

Годината е 2013. В средновековна България държат затворена една българка вече 7 месеца, отделена от невръстните й деца, от близките й, заради прищевката на едни служби в една държава и нейните васали в България. И всичко това, заради едни копчета за ръкавели! Имали си някакви партньорски взаимоотношения, които трябвало да се заздравят чрез жертвоприношения на невинни граждани! Колкото по-невинни, толкова по-добре! Защото престъпници си имало, но те не трябвало да се пипат!
Нямало кой да защити Гергана, защото в България по това време нямало нито съдебна власт, нито правителство, нито президент, нито парламент! НЯМАЛО И ЖУРНАЛИСТИ!!!...
Всички се били снишили в очакване на някакво висше разпореждане от странство. Още не бил излязъл от мода въпросът, зададен от виден български политик навремето: Ами, ако все пак е виновна?
Тази вечер все пак един чужденец се произнесе в защита на българката. Може би това е добър знак? Нали ние, българите, не можем сами да мислим, дано сега реагираме адекватно?