За сваляне на имунитета на Волен Сидеров

Николай Даскалов

/ #510

2013-06-27 20:34

За един от малкото хора, говорещи безкруполно за някои лоши истини в страната, вие искате да му се свали имунитета.
Човека с най-малка власт, който има най-слабо участие във властта го гоните най-много. Защо ? Отговорите са няколко :

1. Беше единствения, който излезе на улицата. Що не гоните така Станишев, Орешарски, Местан и Доган ? Щото те си седят в резиденциите, които са построили с държавни и крадени пари. А Волен излезе да потърси сметка за щетите, нанесени над партиината централа. А бях там и такива имаше.

2. Нашето общество винаги е било прекомерно толерантно. Включително и към Сидеров. Но и не по-малко към циганските БЕЗЧИНСТВА и МЪРЗЕЛ. Бас хващам, че едно 80% от хората, подписали петицията са от София. Защо не отидете по селата и не видите там какво се случва ? Къщите се разграбват до степен да къртят стените за да се вади арматура. Селата останаха без животни, защото циганина ги краде да ги убие и яде. И това се случва на гърба на вашите бащи и майки. Защо не протестирате и правите петиции върху това ? Защото вашия поглед Софииски граждани и граждани на други по-големи градове стига единствено около Вас. Вие сте засегнати, че Волен бутнал някой човек и правите петиция. Но вие не сте засегнати от това, че цигани има случай да изнасилват 73 годишни старици и да ги бият за 20 лева пенсия. Къде сте тогава ? По домовете.
/ P.S. Аз самия съм роден в гр. троян и имам достатъчно наблюдения върху селата в областта. Знам какво говоря./

3. Защо не правите петиция срещу това как ни изкопават златото от Дънди Прешъс. Срещу това, че 80% от банките в България са чуждестранни. Че тока ни е поделен на 3 и има пълен монопол. Срещу безкруполното точене на българската икономика чрез тоталното настаняване и зверско доминиране на големите търговски вериги като ЛИДЛ, Кауфланд, Била и т.н. Които налагат брутални условия върху родното ни производство и го изместват с внос на чуждо. Знаете ли, че Кауфланд прави рожденните си дни с такса върху българския производител за това ? Къде са ви петициите господа. Къде са ви петициите срещу този чуждестранен монопол върху електроснабдяването, което го създадоха родителите ни. Срещу монопола над ВиК, които ни трепят с такса, че има инсталации събиращи дъждовни води. И тея инсталации са ги правили нашите родители отново. Къде са ви петиции срещу Кауфландовите такси и безчинствата на големите вериги над българския производител, налагайки му тежки условия за цените. А тези условия за цените не само убиват производителя, но му и режат ръцете откъм варианти да повиши възнагражденията. Което е един от поводите да бачкаме за 400 лв. в заводи, които отново ги строиха нашите родители ?

4. Грешката на Волен беше, че дори сам не определи позицията си. Практическата му подкрепа на мандата не бе замазана със символичния му отказ от него. Но вмомента единствения бърз вариант за оставка е това АТАКА да не влезе в парламента и да няма кворум. Пък вие ги плюйте и протестирайте за оставка.

Неискам да крия името си чрез псевдоним - Николай Красенов Даскалов.