Не на назначаването на Пеевски, оставка на правителството


Гост

/ #46

2013-06-14 17:38

Хората се унищожават като се потиска тяхното съзнание, воля чрез всевъзможни отрови, включително и чрез изкуствени храни – в магазините вече преобладаваща част от продуктите са изкуствени (не случайно се готвят да забранят и собственото производство на храни).
-Физическо насилие, страх, терор. Хората просто ги заплашват. Най-непокорните (в това число и цели държави) – ги убиват.
Цел на Новия световен ред.
Изтриване на националните граници, на националните различия, както и расовите различия. Създаване на „сиво човечество” – без корени, без традиции, без собствено аз. Тези хора ще могат прекрасно да се контролират, те напълно ще са изгубили опорната си точка.
За това държавите рушат, раздробяват, създават управленски хаос. Един от методите за създаване на единно човечество – това е сексуалната революция, разрушение на институцията Семейство, връщане в половите отношения към първобитното стадо – пълна свобода. Бялата раса, което успешно се прави, трябва да изчезне, да се разтвори.
Скрижалите на Джорджия.
Смята се, че за да осъществи плановете си за масов контрол, така нареченият "елит" планира да унищожи значителна част от човечеството (според различните оценки 80-90%). Възможно е да бъде реилизиран и по „либерален“ вариант – на тотален електронен концлагер.