Вън д-р Москова от ОПБК-"Каменар"!!!

До еталона за "нормалност" ...

/ #29 Re: ненормалници

2013-03-03 20:48

#22: читател - ненормалници

Колко е лесно да казвате,че всичко е ОК след като не ви се случват подобни неща на вас нали?
На чужд гръб и сто тояги са малко....
И какво значи хората "не искат пумиари" или не искат камъни или каквото и да било...Къде пише,че тази планета е ваша извинете,че да казвате какво искате или не искате в нея?Бездомни животни не бива да има по улицата за да не водят такъв ужасяващ живот какъвто в момента ,а не защото някой си не искал така....не разбрахте ли,че тази планета не е ваша лична собственост? 
Като искате да няма бездомни животни по улиците спрете да си изхвърляте кучетата на улицата или поне пуснете жалба за съседът ви който го прави...Или излесте на протест за това,че Екоравновесие махат само по един яйчник на животните за да могат да продължат да имат работа.
Много сте "нормални" вие дето знаете само какво искате и на къде ви е калпака днеска...Ненормалници сте всички вие ,които не можете да се поставите на мястото на бити,мъчени,гладуващи и студуващи същества,или ако се поставите ...не ви трогва.
Ако не ви трогва .....без грам злоба ще ви кажа,че изглежда трябва и на вас да ви се случи за да го разберете.....тогава съм сигурна,че няма да мислите по същият начин.