Peticiq.com

Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство

Свържете се с автора на петицията

Anonymous#1 Oct 22, 2015, 06:44
Отрезвяване на обществото и коренна промяна на начина на шофиране по пътищата на България, към по- отговорен, толерантен и взаимопомагателен!
Гост#2 Oct 22, 2015, 09:57
Това е един от начините , да се вземат мерки за всичко което се случва по българските пътища
Гост#3 Oct 22, 2015, 17:05
- Светлина, повече светлина! - казал Гьоте.
- Оръжия, повече оръжия! - казал Нео.
- Камери, повече камери! - викам аз... Което е на практика същото, ако и да не съм класик или супергерой ;-)
Гост#4 Nov 01, 2015, 16:48
Нека има правила !
Гост#5 Nov 01, 2015, 19:06
Прочетете и си търсете правата.
Не оставяйте застрахователите да Ви правят
на маймуни и да Ви се подиграват със
смешни обезщетения.
http://zastrahovatelniizmami.blogspot.bg/
Гост#6 Nov 12, 2015, 18:26

Имам видео регистратор . Паметта му е до 32 Гб. Часове може да записва. Понякога когато преглеждам записаното се изумявам и от собствените си грешки . Та нали внимавам да не нарушавам правилници и закони ?! Убеден съм че любителските записи трябва да са доказателство ! Ами ако документираш престъпление ? Какво , съдиите ще се престорят на слепи ? Пълна идиотия !

Гост#7 Mar 14, 2016, 09:16
Съгласен съм да се признават записите от любителски камери, но не само да се глобяват шофьорите, а да могат да се съдят и институциите по направен запис. Например неправилна, липсваща или изтрита маркировка, дупки по пътищата, непочистени пътища, липса на знаци и др.
Гост#8 Mar 14, 2016, 16:28
Присъединявам се защото всеки ден шофирането става все по трудно,масово се нарушават правилата за движение а контрола не е на ниво.Много нарушители остават не наказани и това ги прави все по нагли.
Гост#9 Mar 15, 2016, 05:19
Много съмозабравили се хора има трябва да се спре войната по пътищата.
Гост#10 Jul 21, 2016, 19:59
Според мен колкото по добър е контрола над спазването на правилата, толкова по малко пострадали по пътищата ще има. Ако всички се включат в упражняването на контрол, съм убеден, че хората ще проявяват по голяма толерантност един към друг.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
Начин на плащане