Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Аз самата съм отказал се пушач , след като аз съм направила своя избор и съм отказала цигарите , не мисля да седя някъде и да дишам дима на някой друг! Със сигурност , няма да седна в заведение което се пуши !
Re:
Разходих се по-нашироко в нета и виждам, че драмата с пушенето е яка... Защо непушачите не ни оставят удоволствието да се "тровим" в барове и бирарии - разбира се,в нашите зали, и не си стоят кротичко в техните ? Ама не ! Защото кого ще поучават там? Над кого ще упражняват "превъзходството" си на безпорочни ?!
Оставете ни на мира - ние си обичаме "порока" !
Никога не ви питаме "Защо не пушите?" или "Кога ще пропушите?"
И искаме и вие да не ни питате кога ще спрем . Когато и ако искаме !
И още един последен детайл - пушачите умират от рак на белите дробове не от пушенето, а от чувството за вина , което непушачите им вменяват!
Re:
в Гърция парламента отмени забраната още преди два месеца.направи точно заради спада на свежи пари в икономиката.в Македония забраната я отмениха по същите причини преди месец.като не си компетентен не пиши за неща които не знаеш!!
Re:
пушачите никаква забрана не са приели просто престанаха да ходят по заведения през зимата.за да празнуват семейни празници или за коледните и новогодишни празници ходят в Гърция, Македония и Сърбия, а от северна България в Румъния.аз и моите познати редовно го правим и има защо там цените са по низки и това компенсира разноските по пътуването.проблемът е само намиране на заведение всички паркинги са пълни с коли с българска регистрация.
Re: Re:
Re: Re: Re:
КЛУБ "АТИЛА"/"КЛУБ НА ПУШАЧА";студът дойде и който пуши и разбира тук се спира.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p160x160/1382424_64718546...
Re: Re: Re: Re:
ресторанта ми е моя частна собственост и аз трябва да реша дали в него да се пуши или не.щом като има забрана имам и отговор след две седмици ще бъде клуб на пушача аз решавам а не някакъв си чиновник.
Re: Re: Re: Re: Re:
#4168: милан георгиев - Re: Re: Re: Re:
Тази дискусия върви в грешна посока....Основният въпрос е докъде ще допуснем да се разпростира Държавата.....Ще позволим ли Частната Собственост да става Обществено място с едно чиновническо решение ??...."тютюнева смрад", "рак", "приходи и загуби"....нямат абсолютно нищо общо с разглеждането на това решение...и не се оправдавайте с Европата....там регулираха също и кривите караставици....
Re:
нямаш право да наричаш един ресторантьор олигофрен само затова че иска да направи заведението си клуб!!това е негово право и никой не може да му го отнеме освен това действието му не противоречи на законите. само във Варна такива клубове са вече 40.
Re:
Не желая здравето ми и на семейството ми да е заложник на корпоративните интереси на т.н. правителство ! До болка ми омръзна всичко това !
Даниел Танев
| This discussion has been closed. |