Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
В цяла Европа има забрана за пушенето на затворени местa само обаче явно на българите им пречи. Е може ли такова нещо?! Какво им коства на пушачите да излезнат навън за 5 минути да изпушат една цигара. Отвратително е човек като се прибере от заведение или ресторант да мирише на пепелник!
Само комунистите могат да го направят!
Не на връщането на цигарения дим в заведенията
1/ на обедняването на хората вследствие икономическата криза в Европа?
или
2/ на забраната за пушене на закрито ?
Аз мисля, че основната причина е първото- обедняването, а не забраната за пушене на закрито.
Предлагам да премахнем и забраната за шофиране в нетрезво състояние! Да живее чалгата в Софийската народна опера ! Слави Трифонов в Народния театър !
Урааа
Re: Хайде сега наслушахме се на такива изрази като правата на пушачи ,димът от колите и т.н.Не така
Re:
#4: Пушач - Хайде сега наслушахме се на такива изрази като тези ,ами помислете за здравето и на децата.Другото което е мисля че ако се върнем крачка назад с приемането на този закон от Европейската комисия няма да ни го простят и ще ни наложат големи санкции.И неможе цяла Европа да се откаже да пуше на обществено място само ние да правим изключение.Бивш пушач
Да мислим и за тези около нас. Защото всички сме свързани. Да сме отговорни към децата си. Да общуваме повече и с любов да споделяме живота. А пушенето ... - разболява, разделя и убива.
трябва да има повече спортни площадки, повече физическа култура, повече паркове и зеленина, а не цигари и алкохол.
Re:
Аз пуша, но подписах петицията, защото наистина е хубаво да не се пуши в заведенията.Но за съжаление НЕПУШАЧИТЕ не толеранти в коментариите си за нас.БЪДЕТЕ ПО ВЪЗПИТАНИ уважаеми непушачи.
| This discussion has been closed. |