Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
К. Попов
Re:
Пушенето ВРЕДИ на останалите! Пушачите трябва да се съобразяват,защото те разпространяват тази отрова,а не непушачите! Тук и дума не може да става за ПРАВА или и да стане е изцяло в полза на НАПУШАЧИТЕ,които са в пъти повече от пушачите! Така че мисли преди да се излагаш ;) Ще пушиш на двора или у вас.
Re:
Нямаш никакво право да говориш дори ;) В цял свят е ЗАБРАНЕНО и тук ще е така! Ще си пушиш у вас ти казах и това е ! Иначе верно ще видите какво е анархия... наркомани гнусни!
Re: Re:
хайде да я видим вашата анархия.искаш ли да разбереш къде е службата за киберпрестъпления.мога да ти го уредя там ще ти обяснят какво е анархия и кои са гнусните наркомани.
Re: Re: Re:
Излез от филма бе, кретен :D Закона НЯМА да падне! Набий си го в главата и бягай да се тровиш,но нас няма да тровиш ;)
Re: Re: Re: Re:
възпитаните и високоинтелигентни непушачи.:)))) неам думи.
Re: Re: Re: Re: Re:
По-добре простак отколкото пушач ;) Повече сме ! ОБРЕЧЕНИ СТЕ!
Re:
Нищо не им пречи да си ходят и зимата! В една компания от 10 човека няма как да се делят на пушачи и на непушачи,но просто пушачите ще излизат за по 1-2 минутки да си пушат и ще се връщат! Така е навсякъде и е най-доброто решение за всички! В момента е така и не познавам някой,който да се е оплакал! Хората просто свикват вече
Re:
защо пък да не ходиш през зимата в Македония и Сърбия ресторанти колкото искаш пали колата и тръгвай.хубави ресторанти ,музика на живо и добро обслужване а цените по низки.всичките зимни празници с моите приятели ги изкарахме там .верно малко беше трудно намирането на ресторант защото е пълно с българи.опитай няма да съжаляваш.
Re: Re:
благодаря Катя за инфото.за следващата зима проблеми с ресторантите няма да имам.колко му е да прескоча до съседите и да се веселя там както ми душа сака.:))).още по добре ще имам нови познати и от тези краища.
И сърбите както ни обичат най-много да те потрошат некаде :D
правилно ако у нас пушенето е забранено у съседите не е ще ходим там да се веселим.:))))))
Re: Re: Re: Re:
да де със същия успех могат да ме потрошат и в България.побоищата и убийствата вече са ежедневие.
Ужасена съм от приеоритета на това правителство!!!
Re:
хич не ми пука дали ще го махат или не аз за себе си въпроса съм го решил.да се спасява кой както може.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#3300: Естир - Re: Re: Re: Re:
ударът който са ви подготвили ресторантьорите ще го усетите още следващата зима господа и госпожи непушачи.ще бъдете много неприятно изненадани.