Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
след като Бойко Борисов и Десислава Атанасова могат да пушат в стаята на П.Г. на ГЕРБ в парламента защо да не пуша и аз в затворени помещения.щом като те двамата не спазват собствения си закон не съм длъжен да го спазвам и аз.
Re:
Какви права са ти нарушени, Пушач!!! Забранено ти е да дишаш или да се храниш, или да пиеш вода, или да се движиш свободно......... Кое точно ти е забранено!!! Тютюнопушенето е придобит навик, лесно може да се изкорени, трябва малко воля.
Re: Re:
когато Борисов и Атанасова излезат да пушат на улицата тогава ще пуша и аз на улицата.не е морално те да не спазват собствения си закон
Re:
ако цигарите бяха наркотик щяха да бъдат забранени още в по миналия век.човек който пуши не изпада в неадекватно състояние както става при употреба на наркотични вещества.дори не изпада в състояние подобно на алкохолно опиянение.не пишете глупости ставате смешни.
защо не се борите със същия ентусиазъм с наркобароните и наркодилърите.ами защото там е много горещо те не прощават пребиват а понякога и убиват.с пушачите е лесно след като добре знаете че те нищо няма да ви направят.:))
масови протести срещу отмяната на закона за пушенето.......всичко 30 граждани.:))))))).
http://www.dnevnik.bg/zelen/2013/05/31/2072577_za_da_ostanat_mesta_bez_dim_protestiraha_30_grajdani/
Re:
в закона е налице погазването на правата върху частната собственост на ресторантьорите. единствено и само те могат да решат какъв тип заведения да имат за пушачи или за непушачи.всичко останало противоречи на конституцията:"частната собственост е неприкосновенна"
Re:
Към момента:
ЗА разрешаване тютюнопушенето в заведенията - 31 подписали петицията
НЕ на връщането на цигарения дим в заведенията - 57900 подписали петицията
Коментарът е излишен!
Re: Re: Re:
Какво те навежда на тази мисъл, или просто си злобно човече...
Re:
не може да се правят референдуми в които да се оспорва упражняването и разпореждането на правото на частна собственост, а ресторантите са именно такава не са нито учреждения нито обществени сгради.чудя се защо ресторантьорите още не са дали държавата под съд както стана в Германия.
Re: Re: Re: Re:
а ти как мислиш, че старо интернет куче не може да разбере как става това.в мноооого голяма грешка си.
Безумен закон
супер е идеята сега ще я постна в сайта на Сдружението на ресторантьорите.няма какво да губят време да си наемат адвокати и да отиват в съда.
| This discussion has been closed. |
Протест !
http://s24.postimg.org/k6vh5qtbp/PROTEST.jpg