Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
#4: Пушач - вие трябва да излезнете да дишате изпаренията с цигарения дим, а не непушачите, които искат чист въздух!
Re: Re:
Аз пък не разбирам, защо за непушачите е толкова важно, не да има заведения за тях, ами да няма заведения за пушачите?!?!
Re:
а в планините ,реките и полетата може ли да се пуши или и там ще забраните.ясно и категорично само в дома на пушача и никъде другаде даже и на Марс и Луната.:смешни сте.
Re:
не ставайте смешни нито един акт няма да бъде платен.има достатъчно добри адвокати които в съда ще го направят на пух и прах.достатъчно е този а който съставят акта да откаже да го подпише.
Re: Re: Re:
Аз лично нямам никъкъв проблем да има малки заведения или клубове за пушачи. Просто няма да ходя там. Нямам нищо против интелигентните хора, които пушат, но адски много се дразня да видя пушач на детската площадка или да си хвърлят фасовете на земята, което само простак може да направи...ами има си кошчета за тая работа г-да пушачи ... За съжаление в тази държава има много пушещи простаци и поради тази причина трябва пълна забрана за пушене на обществени места вкл.тротоари, строг контрол и високи глоби.
Re: Re: Re: Re:
Смятам, че трябва да има глоби и за уличните кучета, които се държат неподобаващо на улицата.
Re:
още като въведоха закона ние си направихме частно барче на първия етаж така си спестихме мръзненето по улиците има къде да се събираме.сега въпроса с повишена сложност как така на гости ни идват и хора които не пушат нали не понасят димът от цигарите.или аз нещо не разбирам или нещо не е така?
Re:
Не ми говорете за "по света"! Швейцарските кантони с референдум си върнаха пушенето и все повече ЕС държави го правят.
Re:
"Отмяната на забраната дори и частично е удар срещу здравето на децата ни и на всички ни.Много интелигентност и твърдост и постоянна борба трябва, за да се опазват децата ни от вредните посегателства върху здравето им."
Мястото на децата не е в баровете!
Re:
"Трябва да се забрани пушенето не само в заведенията, а навсякаде навънка (например по паркове, автобусни спирки и т.н.), трябва да е разрешено само у дома на самия пушач."
:)))
Трябва да се забранят превозните средства, защото отделят много отровни газове.
Re: Re:
в европейските държави с които постоянно ни дават примери там е забранено на лица ненавършили пълнолетие да посещават заведения ресторанти и нощни барове.в САЩ тази възраст е 21 години.у нас всичко е обратно децата в заведенията пушачите вън.
Не могат да се откажат от големите бонуси - ресторантьори, вносители, производители -мощна гилдия все пак!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#2949: anjela - Re: Re: Re: Re: Re:
Ама точно така Anjela. Събирйте се там, пушете си ... няма никъкъв проблем. Важно е в заведения с места за повече от 10 човека да не се пуши.