Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Пламен Иванчев
Re:
Като искаш да се тровиш, прави го у вас. Не е нужно другите да страдат.
Re:
Гост#2751 пуши колкото си искаш и се трови с каквото искаш, но недей да тровиш децата ми с просташкото си поведение. Ще ти е приятно ли всеки път като запалиш цигара на обществено място някой да те шляпва по врата за 'здраве', щото точно това правиш ти като димиш насреща ми. Малко помисли преди да се правиш на много умен. Надявам се един ден ако имаш деца да ти дойде акъла в главата.
1. Да се тровя е мой избор и не трябва други хора да носят последствия от него.
2. Много по-приятно е като влезнеш в заведение да ти мирише на хубаво и освен това ти самия не се омирисваш (косата и дрехите).
Освен това ми прави впечатление, че зимно време като не ми се излиза на студа, пуша много по-малко.Така че всички печелим от гледна точка на здраве.
А и не смятам, че ако много ти се допуши е толкова фатално да излезеш навън и да изпушиш една цигара.
Апелирам към всички пушачи НЕ БЪДЕТЕ ЕГОИСТИ И ПОМИСЛЕТЕ ЗА ВСИЧКИ ТЕЗИ ХОРА, КОИТО ДИШАТ ВАШАТА ОТРОВА БЕЗ ДА ГО ЖЕЛАЯТ!
Re:
А за хората които работят в тези заведения ? Знаеш ли какво е в 5 часа сутринта да не мога да дишам от дима който съм приела през деня,а съм непушачка?Извинявай много ама как може във Франция и в много други държави да са го приели тоя закон и даже по улиците да не могат да пушат?? :))
Нека да сме здрави!
Не ни отнемайте тази възможност!
А и на повечето от нас ни костваха доста усилия, за да се откажем от този лош, гаден и вреден порок.
Икономиката на България не се поддържа от ходенето по заведения (т.е. пушене в заведения = посещение на заведения = по-голям оборот = по-голям БВП = по-добър икономически стандарт), а точно обратното: трябва да има трудова заетост по фирми и предприятия.
Спазването на закона и контрола е другата тема. Не че се спазва на 100% като го има.
България отново ще се управлява от некадърници, които само гледат да си пълнят собствените джобове, независимо дали това ще е за сметка на здравето на хората.
НЕ НА ОТМЯНАТА НА ЗАБРАНАТА ЗА ЦИГАРЕН ДИМ В ЗАВЕДЕНИЯТА!!!
Petar
| This discussion has been closed. |
Re:
#2751: -
kato ne iska6 da ni di6a6 izpareniqta na kolite hodi si po planinite i parkovete. az iskam kato vlqza s deteto si v sladkarnica da go po4etpq za 1 Uni da ne vi di6a pu6eka....kato go zaveda na restorant da ne trqbva da minava prez zalata za pu6a4i za da stigne do tazi za ne pu6a4i...kato iskate da trovite va6ite deca si pu6ete vyv vas