Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Ако аз ограничавам твоето право да пушиш до мен, ти защо ограничаваш моето право да пикая до теб? Да, ще те пръска, но пък аз ще ти дишам дима. Така нито аз ще се разкарвам до тоалетна, нито ти ще се разкарваш да пушиш и всички ще сме доволни....и защо са ограничили правата на хората, които искат да си шмъркат? (иронично)
Свободата не е свободия. При демокрацията свободата на един свършва там където започва свободата на друг! А като едно от основните права, които всички имат, е да са здрави. За това твоята свобода нарушава правата на другите, а не обратното и следователно трябва да бъде ограничена - както се ограничават емисиите от автомобили, въглища и всякакви други замърсители!
Няма друг закон приет през последните десет години, който да показва, че държавата мисли за здравето на своите граждани.
Re: Пушенето след 22ч.
#17: Иван - Пушенето след 22ч.
Ако има басейн специално за пикаещи - моля, нямам нищо против.
Re: Re:
Ами ходете там, където е само за непушачи, такива заведения има и винаги е имало, ама нещо не ви изгодно да се сещате за това, а?
Какво стaва с нашата страна? Вместо да вървим напред, ние затъваме все по-дълбоко и по-дълбоко!
Надявам се да помогнем с тази петиция!
Аз пуша, но съм категоричня, че в закритите помещения на заведенията трябва да има забрана за тютюнопушене. Никой не е длъжен да се съобразява с моите навици. Когато съм в заведение и искам да пуша излизам навън. Не е толкова страшно! Така и пуша по-малко и не вредя на никого. Не на цигарения дим в затворени помещения на заведенията, както и във всички административни сгради. Поводението на БСП и коал. им партньори е чисто и рпосто популизам-"Грижим се за бизнеса!" Фалшиви са били винаги и сега е пак същото!!!
Re:
#2636: - Това е като в басейн единия коридор да е за пикаещи, а съседния за непикаещи!
Цветомир
| This discussion has been closed. |
Петиция
чист въздух!?