Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Напълно Ви подкрепям - макар че съм пушач - говорим за по 2 кутии на ден - от над 30 години. Смятам, че никой не е длъжен да се трови заради нашите пороци..Успех!
Re:
Това, че ти имаш " Права", които са криворазбрано толериране на вредния ти навик, не означава, че аз трябва да се съобразявам с теб! Аз съм взела решение да НЕ пуша, и такива като теб нямат право да ми вменяват пороците си! Заведенията са за всички, и след като ТИ имаш гаден порок, а не аз, следва да си намериш друго място, където да го практикуваш. Защото никой не е длъжен и не би следвало да диша ТВОИТЕ изпарения. Да, всичко е вредно, и въздуха е замърсен и по тази причина е логично поне по заведенията да се ограничи тровенето на хората!
Ако това правителство гласува тази простотитя, това ще е най бързия гаф от всички правителства до сега.
пълна забрана на пушачите на общезтвени места!!!
циганизация
тъкмо малко се отмирисаха кафенетата,че то не можеше да се влезе в тях,все едно че в циганска колиба влизаш и пак ще ни опушват като скумрии.не го позволявайте и не се съгласявайте. всички на улицата,тя поне е наша.
ПОДКРЕПЕТЕ!
| This discussion has been closed. |
Само абсолютен идиот /в медицинския смисъл на тази дума - като диагноза/ или тотално перде може да твърди, че отмяната на цигарения дим в обществените сгради у в полза на обществото. Май отново в парламента се намърдаха лобисти и болни мозъци.