Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
... Нямам нищо против хората да си пушат, но няма да ходя и на места където се пуши.
Re:
#4: Пушач - Не се усещате какви глупости говорите и това си е. Кои права ви ограничават? Правото да тровите околните ли? България вечно е отглеждала крайно невъзпитани и егоистични пушачи. Аз, Пушач, също пуша и не смятам, че някой ми ограничава правата с този закон. Ако не ви се седи в заведение без да пушите, не ходете по заведения, както не ходите в заведения, в които не ви харесва музиката, например.
Re:
Аз подкрепям пълната забрана, но тук се коментира дали да се пуши след 23:00 часа. Децата нямат място в заведение след 23:00 независимо от това дали има цигарен дим.
Re:
След като това са твойте права......мога да кажа следното: Всеки може да каже:1 аз ще пръскам с отрова във заведението, ако не те кефи не идвай. 2. Аз няма спирам на червено щото ми харесва да минавам на червено ( не ме ограничавайте), като не ви кефи не се возете на автомобили...... и т.н.
Подкрепям петицията, защото от здравето няма по-ценно! Оня псевдонационалист-непушач се чуди какво да измисли само и само да впечатли губещия си електорат.
| This discussion has been closed. |
Отностно забраната за пушене в заведенията!
Учил съм Икономика и не разбирам как така растежа на икономиката на България се определя от отворени и затворени заведения! За да се повиши жизненият ни стандарт трябва да има производство на стоки и други такива. В България трабва да се строят заводи и промишлени предприятия за да има продукт който да се изнася навън и да има печалба, а по-голяма печалба има по-големи приходи от данъци, а от това и повишаване на жизненият ни стандарт и покупателната ни способност. Заведенията не могат да вдигнат доходите на хората, а само доходите на собствениците им!