Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Re: ако на някои му се иска да се изтропа в заведението щото му харесва ти ще си против нали?Ще кажеш че ти мирише ,нали?Ееее, с какво право ти искаш да осмърдяваш на хората душите и дрехите,наглец?
mnogo tochno kazano, zabranata triabva da vaji i za lichnite avtomobili.
Re:
Няма не искам... и аз не искам всички заведения да са детски сладкарници ама се съобразих...
Сега - всяка жаба да си знае гьола! Стойте си самички в зали за непушачи и в заведения за непушачи.
Само че съм сигурен, че пак ще се натискате при пушачите и ще се оплаквате колко ви е задимено.
Re: Re: Re:
#1955: здрав като бик читател-пушач - Re: Re:
Благодаря за информацията! Само ще поискам линкове към статии, книги или издания където са публикувани тези изследвания!
Хитлер е мъртъв
Май накои задръстени екземпляри не разбират?!?
Много държави разбраха че ПЪЛНАТА забрана
вреди на икономиката и е в разрез със свободата
на избор!Помещения за пушачи, заведения за пушачи
заведения за непушачи,помещения за непушачи пък който иска да избира а не да бъде дескриминиран!
Заведенията,баровете,дискотеките,казината нямат задължителен режим за посещение.Нещата могат да се решат умно а не диктаторски!!!
Re:
#3: Гост - Никой не ви пречи да пушете затова не е нужно и вие да пречите на другите. Като сме в едно заведение Вие убивате себе си, което си е ваш проблем, но не би следвало да вредите и на другите около Вас. В 95% от случаите засягащи здравето на околните свързано с вашето пушене проявявате егоизъм. И кажете ми каква е тази любов щом сте готови да рискувате живота и здравето на най-любимите си хора само и само за да задоволите егоистичната си прищявка.
Честно ли е пушачите да работят по-малко, защото през 40 мин спират за да изпушат по една цигара?!
Бил съм пушач 15 години и съм се отказал от тях, като през това време винаги съм се съобразявал с непушачите. Искам сега да се съобразяват с мен, искам дрехите ми да не миришат така отвратително и да не ми се повдига от тях! Много ли искам, когато дишам да не кашлям?!
Re: Хитлер е мъртъв
#2009: Василев - Хитлер е мъртъв
Щом смяташ за разумно това в компания от 10 човека 5 да влезнат в едно заведение или зала, а другите 5 в друго, значи си доста далече от разумността. Та нали за това отиваме на заведение - да се видим с приятели, да танцуваме, да пием, да поговорим, а не да се делим. В сегашната ситуация е ок. Ще бъде ок ако направят и кабини за пушачи без столове и без обслужване. В противен случай пак ще имаме старата ситуация - по-голямата част от заведението да е салон за пушачи, а по-малката студен салон за непушачи.
Без циарен дим в заведенията.
Re: Re:
Ей , отворко,
Ти кой си, че да решаваш да тровиш хората около тебе?
Ти си стой сам извън заведението и пуши колкото и както си поискаш.
Ако всички мислим като тебе , няма да се случи нищо положително в тази
корумпирана държава.
Re: Re: Хитлер е мъртъв
#2012: Виктор - Re: Хитлер е мъртъв
Май неможеш да четеш????Прочети пак и ми кажи къде бъркам!!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: ??????
Re:
Дискотеки,барове,казина и т.н НЯМАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН режим за посещение.Аз не искам да гълтам газовете на колата ти но ти продължаваш да я караш.
Re: Re:
не се ли промени закона пак ще има нов 10 февруари гарантирано от пушачите.вече свалихме едно правителство знаем как.когато ние бяхме на улицата под полицейските палки вие непушачите къде бяхте.криехте се като мишоци и само чакахте да видите какво ще стане.
| This discussion has been closed. |
Re:
#4: Пушач -
Тровенето на други хора не може да бъде ничие право