Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Ами ходете пушете там.-:) Хем разходка ще си направите, хем ще си задоволите потребността за пушене. -:)
Re:
Чакай чакай. За детето съм съгласен но първо, пушачите не сме свикнали. Второ ти говориш за дискриминация, но то е двустранен процес. Аз като пушач не се ли чуствам дискриминиран като съм изгонен от всички заведения. Съгласен съм че пушека е кофти но мита с "пасивните пушачи" си е мит. При положение че пушач се нагълта с пушека и всичките му боклуци мислиш ли че това което издиша е и на половина толкова вредно?
Re: Re:
Това е защото не се спазва забраната :D
Най-редовно носят чаши с вода в дискотеките, познай това за какво е :D.
Re:
Може ли малко да поуспокоим топката. Това ми звучи като сцена от Листопад. Неморално е да оставяме зестра на децата си цигара? Кой оставя ЗЕСТРА на децата си цигара. Това изречение ми звучи крайно недомислено. Обсъжда се дали в ЗАВЕДЕНИЯТА да се пуши а не дали ще учите детето си да пуши.
Също така "господа депутати долу ръцете от нашите деца". Пак повтарям говорим за забраната да се пуши В ЗАВЕДЕНИЯ. По крайният ви и превъзбуден отговор звучи все едно ако одобрят премахването на закона за пушене в заведение и някой още утре ще натика цигара в устата на детето ви.
Моля ви замисляйте и успокоявайте емоциите преди да пишете защото се получава голяма излагация...
Съжалявам непушачи но петиция като тази, в този и вид няма да стигне до никъде. Тук по ми прилича на протест, където просто всеки от тълпата извиква по някоя ключова фраза просто за да надигне глас. Предлагам ви или да се аргументирате или се откажете.
"Дано да се даде отпор на тези последни глупави щения на наглите и егоистични катранилници!"
:D :D :D :D
Кво ви е бе хора?
Re:
Непушачите сте доста талантливи. Изобретявате нови думи по време на петиция! :D
На "другарите" начело със СерГейчо това им е основна идея, щото така ще привлекат още гласове в своя подкрепа!
Не можем да подложим изчезващата си нация на това изпитание! Познавам десетки пушачи, които подкрепят сега действащия закон!
1. Спиране на АЕЦ Белене
2. Забрана на тютюнопушенето на обществени места
Комунистите-популисти и фалшивите националисти, действайки всъщност против интересите на огромната част от обществото и държавата, се гласят да променят и двете и да върнат България в 20-ти век.
Не позволявайте дегенератите да разложат България!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1655: Naiski -
Къде е намаляла работат? Заведенията са препълнени. Въобще само се спекулира с това, че някой си губел работата. Заведенята, които предлагат качествена храна, напитки и обслужване не са загубили клиентите си.