Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
само не пропускаш ли че на референдума ще питат и нас пушачите а ние не сме по малко от вас.тогава ще видим кой кого.
Re: Стига глупости...
#1574: Стига глупости - Стига глупости...
Няма да ги има защото имаш ниско обслужване на клиентите.Знам ви много добре вас в ресторантите.Порциите са наполовина...
Re:
И никога няма да отида да работя в такава смрад.То човек малко трябва да уважава себе си.
Ти може да не отидеш но много хора които също са пушачи не им пречи. Не виждам проблем просто да има отделни места за пушачите и не пушачите.
Re:
не ни наричай болни мозъци независимо че пуша мозъка слава Богу още ми е на мястото си което не смея да кажа за твоя.
Re: Re:
Дано винаги да имаш избор!
Ходейки на лекции много от познатите ми нямат голям избор за работа, тъй като нямат възможност да отделят по 8 часа в светлата част на деня.
Re:
хей gost внимавай какво пишеш да не се срещнеш с прокурора.искаш ли да ти го уредя.в съда ще обясняваш кого ще разстрелваш и кого ще изселваш.какво си мислиш че не могат да те намерят ли?на службите това им е работата.най обилновен хакер ще ти намери и I.P. то и адреса.
Само ден ново правителство и всичко се върши напук и срещу хората.
Re:
ще позволите и още как няма кой да ви пита тези въпроси има кой да ги решава и това не сте вие.
Не, не искам да дишам дима на пушачите. Който пуши да трови себе си. Няма нужда стотици хора да дишат цигарения дим и да стават пасивни пушачи по този начин. Аз искам да мога да отида на заведение въпреки, че няма кой да ми гледа детето. Защото, когато не се пуши мога да го взема със себе си. Не желая да ме дискриминират пушачите като ми отнемат моите права. И всъщност те тъкмо свикнаха след две години забрана, това би била най-глупавата стъпка НАЗАД!!!!
Re:
Абсолютно съм съгласна. Трябва да дадем гласност на тази петиция, за да се включат повече хора. Не трябва да се допуска това.
Re:
стига сте лъгали с тази Европа там закона го отмениха още на шестия месец.защо пишете неща които не знаете.точно новия парламент се съобразява с европейските правила.
Re:
ха ха ха точно в Европа го отмениха.:)))))))) я отиди във Виена та да видиш тази забрана има ли я? има ама другия път.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1645: -
за каква Европа говориш нали там опитаха този закон и като не проработи го отмениха.като не си наясно не давай "компетентно" мнение.