Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
След 22.00 ч. не е полезно да се тъпчеш.....А,не знаех,че на пиянйету му викали "СОЦИАЛИЗАЦИЯ".....още ме боли главата от снощното социализиране,може да е от цигарите!
Re:
С подписа си СВОБОДНО,ВОЛЕВО И СЪЗНАТЕЛНО защитавам ПРАВОТО СИ да съхраня и опазя здравето си и ДА ПО ПРЕЧА на БЕЗОТГОВОРНИТЕ около мен да го сторят.Аз ли да излизам вън, докато такива вредители като теб АБСОЛЮТНО СЪЗНАТЕЛНО,ВОЛЕВО И НЕНАКАЗАНО увреждат МОЕТО ЗДРАВЕ?!Ако си отговорен за СВОЕТО здраве , ПРИ тютюнопушенето!Ако не-ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ!
Re:
Тъй като си този, който извършва неестествен акт, то следва ти да се съобразяваш. Пуши си навън колкото искаш или си ходи в зала за пушач...
Re:
Нали точно това е целта-да се помогне на хората да спрат цигарите! Аз така ги намалих , като пътувах из Европа- там никъде не се пуши,,, намалих, и след това постепенно се отказах- не е невъзможно!
Нека дишаме свободно !
Re:
Много точно им го написа няма да им го пиша и Аз които съм бивш пушач имайте малко воля и ги спрете тези боклуци стига сте РЕВАЛИ като магарета за тези цигари после ще е много късно ........
Re: Re: Re:
Смейте се, г-не/г-жо, лошо няма. Но все пак не казахте защо е толкова смешно, та да се посмеем и ние. =)
Всичко се връща на този свят.
"Да" на забраната
Re: Re:
Къде точно в Европа си пътувал за да говориш такива глупости.От повече от 50 държави в европа само в 7 има такава забрана!!!И кой изобщо иска помощ от теб или...?!Който иска и реши да ги спира той и сам ще се оправи а който реши да ги пропуши също сам ще се оправи.Не му трябва помощ още по малко от такива като теб!
Re:
Също така е трудно да водиш дискусия, с хора, които са водени единствено и само от ограничения си мироглед и малоумие.
Следващата забрана е алкохола, бивши пушачи има много но бивши алкохолици - нито един. А с тези полово предавани болести и една наредбичка за сношенията ще дойде съвсем на място. Ей такива ми ти работи...малоумници.
Германия Австрия Чехия Хърватия Дания
Във всяка от изброените страни има заведения за пушачи и хората имат избор. Таман се научите да не прескачате релсите и решавате, че сте големите европейци...дебили.
Пушач
| This discussion has been closed. |