Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Стига потъпквахте направеното до сега ...
The Spider
Re:
тия зали за непушачи просто се фиктивни много добре знаете! Аз също бях пушач до преди няколко месеца,дори когато пушех бях съгласна със забраната! Щом в цял свят хората могат да излизат и да си изпушат цигарите навън, значи и българите могат!
Re:
Ти ограничаваш правата на останалите около теб, когато пушиш на обществено място. Тези хора, може да не искат да споделят твоят дим. И въпросът тук е, кой трябва да отстъпи - непушачът или пушачът в подобна конфликтна ситуация. Принципно се приема, че този, който нанася вреда е този, който трябва да отстъпи. Непушачът ти нанася много по-малка вреда с непушенето си, следователно изводът е очевиден.
След като е направена една реформа за добро, и поне в едно нещо сме заприличали на нормални хора, господата управляващи, понеже тази реформа не е тяхно дело, ще върнат целия процес на очовечване с години назад, единствено за да се унищожи напревоното от предишните управляващи.
от един пушач
Аз съм категорично против пушенето в обществени заведения, въпреки че съм пушач. Да съм пушач е мой избор, за който съм поела отговорност. Но г-н Дичев, вие май не разбирате какъв е проблемът с "промяната на режима за тютюнопушене". Проблемът е свързан с интереси, които не са на пушачите; Проблемът е лобистки, корупционен и няма отношение към пушачите, а към собствениците на заведения, които се надяват че ако се пуши вътре ще им се увеличи оборота. Първо, в много нощни заведения така или иначе си се пуши и сега. Второ, проблем с оборота не се решава с разрешаване на пушенето, а с увеличаване на доходите на населението и разнообразието на предлагането. Трето! Трето и последно, този казус само показва нашите "народни" представители чии интереси защитават. Та, вие за чии права и задължения говорите?
Желая ви приятен ден,
| This discussion has been closed. |
Отмяната на забраната за тютюнопушенето,дискриминира непушачите и сериозно застрашава здравето им,както и на пушачите.Неразумно е държавата да си играе със законите...тука има,тука няма.Едоният родител забранява,другият разрешава,в резултат на което наследникът е объркан и от него нищо не става!