Да се поправят грешките в отговорите на матура английски 2014
Свържете се с автора на петицията
Re:
А относно 1ви и 11ти? Двусмилиците са приемливи, така ли? Ами 26? Правен е с идеята, че правищите изпита са твърде тъпи да търсат дата на статията?
Ами наказания?
Re: Re:
Най-малкото, което трябва да направят, е да вземат под внимание отговорите на посочените въпроси в тази петиция. А не с корекцията на 2 въпроса, отново да се измъкват. Трябва да държим на думата си. Тази петиция е нашето мнение, нека го защитаваме, те отново не го уважиха. Събрахме се толкова много млади, действени и умни хора, да не се даваме, да се борим докрай!
Задължително да се санкционират виновните и да се извинят от МОН! (А не да ми претендират колко компетентни са учителите по английски съставили матурата, то тяхната компетентност си пролича...)
Re:
То абсолтно никой не се наказва, защото по тази логика в една свястна държава самият министър сам би си подал оставката, а не просто преките виновнци.
Министърката оставката си няма да подаде заради петиция, защото нея може да я заглуши. Но ако се съберем и организираме протест пред МОН, няма как да избегне публичността. Да й покажем, че не може да изкара близо 3000 човека глупави!
https://www.facebook.com/events/1512160572345036/?source=1
Оставка!
Re: Re: Re:
При положение, че толкова години ги търпим всякакви, от какъв зор? Жената не е видяла да е практика в държавата ни, да се поема отговорност за такива гафове.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Re:
То сто няма за сега, ти 3000...
Ето затова и не си подава оставката или дори да прикрива лицето изгонвайки други.
Re:
Именно! Да се организираме и да не допускаме повече да ни правят на глупаци. Оставка!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: не сте прави
#242: ужас! - Re: Re: Re: Re: Re: не сте прави
но дори и да не е еднократно, е нещо, което е СВЪРШИЛО в миналото, а съдейки по текста и по това, че връзката им продължава, това не е така. Така че, интерпретацията е една и съща за past simple, независимо колко пъти това нещо е извършено в миналото (1 или повече). Past simple си е Past simple
Недопустима немарливост
Мила родна картинка. То изпит не се прави така, ама кой да им каже на тия чукундури! Пълен смях! Ходил съм на ТОЙФЕЛ (взет с 111 т. от 120) и САТ (два пъти - 1) с 1 960 т. и 2) с 2 030 т. от 2 400); там за такива въпроси щеше да има "You're fired!". Дори в експерименталната секция на САТ-а не съм виждал нищо подобно. Шегата е, че ще имам по-ниска оценка на матурата, отколкото на посочените по-горе наистина сериозни и професионално изготвени изпити. И шегата ще е на мой гръб...
#фостата, фостафка и фгасягата.
П.
Да не забравя, че на САТ и ТОЙФЕЛ няма такива филми като преписване или изтичане на информация.
| This discussion has been closed. |