Да се поправят грешките в отговорите на матура английски 2014
Свържете се с автора на петицията
Re:
Мисля, че проблема трябва да се изведе извън държавата. Ако стане голяма новина извън нея и света почне да ни се хили, българите ще трябва да се почувстват поне малко засрамени от факта, че допускат нещо такова да мине ненаказано.
Знам дори за хора уж работещи по въпроса, но не знам какво ще излезе от това.
Re: Re:
Ако излезе статия, нека да се популялизира и във facebook, но според мен най-удачно е да се сигнализира и в българските медии. Ако се стигне до протест, няма да има как да ни пренебрегнат. Да не позволяваме да им се размине безнаказано като други години и да ни замажат очите с "техническа грешка", докато не се вдигнем, няма да има резултати.
Re: Re: Re:
Нашите медии вече говореха по въпроса. Колкото дa кажат, че са го направили.
Наистина, трябва да действаме. Не може да останем безучастни. Да, на всяка матура има грешки, но защо това трябва да продължава? Грешките всяка година стават все повече и повече. И не се отнася само за матурата. Българският народ трябва да се научи да действа, да защитава мнението и достойнството си. Още повече, че се отнася за подигравка, и то сериозна, с децата ни. Абсолютно съм за организирането на протест. Това не може да продължава повече така.
Да, и никой няма да ни обърне внимание...тези дни трябва да се действа, ако въобще изобщо някой има намерението да действа...
За да има време да се съберат повече хора и да се даде гласност, освен това за да е законен един протест трябва 4 дни преди това да се подаде заявление в съответната община, до 5ти няма да бъдат публикувани резултатите - важното е да действаме преди това!
Re:
Сигурен съм, че много хора са писали до тях. И аз съм писал. Резултат никакъв. Изобщо не ги интересува, за съжаление.
ТУК ВИЖДАМ ИМА ПОЧТИ 3000 ПОДПИСА ВЕЧЕ,МИСЛЯ,ЧЕ СМЕ ДОСТАТЪЧНО ХОРА И ПОНЕ ПОЛОВИНАТА СЕ НАДЯВАМ ДА ДОЙДАТ. В КОЯ ОБЩИНА ТРЯБВА ДА СЕ РЕГИСТРИРА ПРОТЕСТА? СОФИЯ? МОЛЯ ВИ,НЕКА ДА НЕ СПИМ !!!!!!!!!! КАК МОЖЕ ДА СИ СЕДИТЕ ТАКА СПОКОЙНО,ПОЛУДЯВАМ,КОГАТО СЕ ИЗВЪРШВАТ НЕРЕДНОСТИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОЯ СМЕТКА ... И ВАША !!!! ТАКА,ЧЕ МОЛЯ ВИ ДА НАПРАВИМ НЕЩО ПО ВЪПРОСА,БЪДЕЩЕТО НИ ЗАВИСИ ОТ ТЕЗИ ОЦЕНКИ,НЕКА ДА НЕ СЕДИМ БЕЗУЧАСТНИ,ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕМ НА БУНТ
Re:
Няма нужда да чакаме,с всеки изминал ден все повече подписи се събират тук,това е сигурно. Момента е сега !
Re:
Надали някой ще се занимава с нас в Европа щом в България не ни обръщат внимание. Нека се организираме и да излезем по улиците - тогава няма как да ни пренебрегнат.
| This discussion has been closed. |