За премахване на зеления сертификат
Жалбата ни НЕ Е отхвърлена от съда!
Не на фашизма във всичките му форми! Не на сатанинските планове!
Въпрос към адвокатите: в съда кой не носи отговорност за действията и постъпките си, и цялото общество длъжно ли е на ТАКЪВ, КОЙТО НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ БЕЗУМИЯТА СИ да "му играе по свирката"? Според слабите ми юридичиски познания, зная, че са малолетните и психичноболните. Не зная СЗО от кой тип са, но докато *не носят отговорност за последствията* работата им е, меко казано МЪТНА!
След като съм го пребуледувал и имам антитела в количество над нивото след ваксината защо ми искат зелен сертификат?!!!
Добро начало! Стъпка в правилната посока.
Радостно е, че можем нагледно да видим как девизът на България "Съединението прави силата" работи. Трябва да сме единни и ще успеем!
Ей това се нуждае от скоростно завеждане на дело :
"VIII. При констатиране на тежки нарушения на въведените с тази заповед противоепидемични мерки контролните органи изпращат незабавно сигнал до прокуратурата за извършване на проверка за наличие на престъпление по чл. 355 от Наказателния кодекс."
Вменяването на вина и то с общ административенхакт (заповед на министър) в противоречие на НК и НПК е нищожен акт - поради липса на компетентност и е престъпно деяние (умисъл и ясно съзнаване на последиците).
Ако има в екипа наказателен адвокат