Peticiq.com

За премахване на зеления сертификат

Каним Ви да национален протест на 28 октомври, от 15.00 часа

атейрам #101 Nov 01, 2021, 08:25

Re: Re:

#21: За премахване на зеления сертификат - Re:  

Защо е направена жалба от  само 19 физически лица ? Не сме ли повече подписали петицията ? 

Гост#102 Nov 01, 2021, 08:30
Оказахме се леко изиграни, тези, които присъствахме на организираните протести от ресторантьорите. Те били ЗА зелен сертификат, но за всички. Ние- да сме разбрали, казаха най- нагло и изпратиха писма с такъв текст, до управляващите.
Гост#103 Nov 01, 2021, 09:07
Само Пазарджик не видях! Толкова ли няма кой да организира в този град хората! Или както обикновено цари безхаберието повече от другите градове! Срам ме е да кажа ,че съм от Пазарджик!
За премахване на зеления сертификат#104 Nov 01, 2021, 09:17

Re: Re: Re:

#101: атейрам - Re: Re:  

Многократно обяснихме, че жалба от хиляди хора е практически невъзможна за администриране. Само си представете как се събират пълномощни от 28 000 души! Колко време и усилия ще отнеме това? Затова кръгът на формалните жалбоподатели беше ограничен, а петицията ще бъде добавена като доказателствен материал по делото за високия обществен интерес.

Гост#105 Nov 01, 2021, 10:38
Твърдо съм против ваксини и зелени сертификати!Бог ни е дал СВОБОДА,никой не може да ни я отнеме,не трябва да го позволим!!!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Платена реклама

Peticiq.com ще рекламира тази петиция пред 3,000 души.

Научете повече...

Изберете бюджет
Начин на плащане
PayPalGoogle PayApple PayКредитна карта

Изберете метод на плащане, за да продължите.