За КАМЕРИ В ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ И ГРАДИНИ! Да спрем насилието!
Свържете се с автора на петицията
Хайде първо държавата да си свърши работата , и после да подписваме петиции!
Нека групите да са с по 16 или 18 деца , така както трябва да бъде , а не по 28 , с които трябва да се справят две жени!
Вие , майки, с претенциите си, бихте ли признали колко пъти сте посягали на детето си или сте го нагрубили , когато ви е ядосало с нещо?! Имате по едно или две дечица в къщи. Замисляли ли сте се за тези две женици , които се грижат за вашите деца , как се прибират в къщи след работа? И то срещу скромната сума от 500 лв. на месец!
| This discussion has been closed. |
Промяната не се случва, ако мълчите.
Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото?
Други петиции, които може да Ви интересуват
Ние предлагаме безплатен хостинг за онлайн петиции. Създайте професионална онлайн петиция като използвате нашата мощна услуга. Петициите ни са споменавани в медиите всеки ден и са един невероятен начин да бъдете забелязани от обществото и отговорните лица.
Re:
#44: -
Че кой Ви дава право пък Вие, в работно време да гледате детето си?! Или пък като сте у дома си.....защо да гледате детето си как го мъчат, ми не си го вземете да си го гледате с очите и душата в къщи ?! Ако аз съм при Вас по служба, която изпълнявате, ще трябва да Ви чакам , да се нагледате на "геройствата" на детето Ви?! ........Кога българския родител ще разбере, че възпитанието на детето не е "служебно задължение", че да го изисква от някакви си учители?! Учителите имат определена роля , и тя не е да изземат функциите на родителя , за семейното възпитание. Ако видите , че детето Ви бърка в портмонето .......ще го наградите , надявам се?!