Петиция до Европейския парламент за отмяна на чл. 417 от ГПК
Европейският парламент одобри петицията ни!
БРАВО!
СЛАВА БОГУ!
АМИН!
Това някакво препотвърждаване на подписите ли е? Защо го правят от ЕП?
#3: - Не, няма изискване за приподписване. Тук споделих днес моя пост във фейсбук, с който оповестявам одобряването на петицията и призовавам да бъде подписван и на сайта им. Ясно ми е, че българинът е пасивен и малко хора ще отделят пет минути за регистрация, дори и това да е шансът им за спасение. Българинът все чака някой друг да му свърши работата и някой месия да му помогне. Моля, споделяйте петицията сред други Ваши познати. Подписите, които събрахме тук са не малко. Но ако на самия сайт на ЕП покажем, че проблемът е много сериозен и все повече и повече хора подкрепят, че трябва да има промяна, шансът ни се увеличава. Извинявам се и ако не винаги отговарям на съобщенията в този сайт, но работя много и почти нямам свободно време. Желаем си успех на каузата и на Вас лека и спокойна вечер!
Дано това безумно одиране на кожите на нищо неподозиращи хора, за какъвто и да било дълг спре! Нас ни одраха “само” с 12 Хил лева... Тъжното е, че наши приятели, пострадали по същата схема, с по хиляда -две хиляди унило повдигат рамене... не вярват, че нещо ще се промени... Народът е обезверен, отчаян...
На мен ми отне 10 Мин да подпиша , но хората без английски ще се откажат...