ДА СПРЕМ ПОДМЯНАТА!
Свържете се с автора на петицията
В 14-ти многомандатен район Перник мандати взеха 1-вия, 2-рия, 4-тия и 5-тия. В тази методика за изчисления сигурно няма "3-тия"
Някой някъде предложи минимален образователен ценз за избирателите - поне основно образование. Къде в избирателнив закон има минимален образователен ценз за тези, които ги избираме. В коя държава учителите получават една и половина минимална заплата, а неграмотни /па макар и депутати/ - 15 минимални заплати. Как може хора, които не знаят български да избират тези които ще ни представляват в парламента?
Трябва да се промени изборния закон(и още много други неща) и според мен да се въведе поне образователен ценз за гласуване, за да не може малкото интелигентни да зависят от многото необразовани, които за 30-50лв съсипват освен своя и живота на всички останали.
Re: Българите в чужбина са с вас!
#19: - Българите в чужбина са с вас!
Не съм съгласен живеещи в Турция, САЩ, Канада, Германия.... да определят кой да управлява България и как да живеем ние в България. Отнемете им правото за гласуване! Повечето от тях нямат никакво понятие за състоянието на държавата и живота на българските граждани в България.
България няма нужда от ДПС и никога е нямала такава нужда.
Нямам нужда от мазните слова на Лютви Местан.Нито имам нужда от нагнетяване,когато ми говорят на език който неразбирам.Нямам необходимост,нежелая да съществува дори подобна на ДПС партия.Не ги приемам колкото и да ми ги втрапанчват по телевизия и подобни медий.Боли ме че Българи напускат България,А тук важни постове се заемат от мюсолмани,роми и невежо население.Боли ме за всичко що се потъпква с нахална наглост и безочие.Нямам нужда от тази болка,нямам нужда от ДПС.
НЕ НА ПОДМЯНАТА! ИСКАМЕ СИ БЪЛГАРИЯ!!! Долу ДПС
| This discussion has been closed. |