За прекратяване на извънредното положение.
благодарности
Anonymous#1 May 14, 2020, 11:21
4140 разумни, смели и мислещи хора, които подписаха електронно петицията и още над 10 хиляди, които я разпространиха в социалните мрежи. Гордея се с вас!
Гост#2 May 14, 2020, 11:29
Ние сме с теб.
Гост#3 May 14, 2020, 12:11
Не знам дали съм прав. Мисля, че всички са били уплашени в началото на епидемията.
Това обаче не оневинява политиците, че не съумяха да използват наличния в България потенциал от учени, експерти и специалисти от всяка сфера свързана с епидемията. Имам предвид медици, финансисти, математици, статистици и т.н., и т.н. Те предпочетаха емпиричния подход - опит грешка, опит грешка, докато я докарат до някъде.
Явно страхът да не загубят властта ги е вдъхновявал за тези, меко казано, неудачни решения до момента.
Гост#4 May 14, 2020, 12:40
Много благодаря, че инициирахте тази петиция! Радвам се, че участвах в нея. Под претекст, че се "грижи за моето здраве" правителството се опита и донякъде успя да ограничи основни мои права, които са защитени от Международният пакт за граждански и политически права приет от общото събрание на ООН, ратифициран от българското НС, българската Конституция, Хартата на основните права на ЕС и други международни договори, по които България е страна. Изразявах моето несъгласие през цялото време на т.нар. "извънредно положение", което по моему също бе противоконституционно. На някои не се харесах, но такъв е живота. Надявам се, че спазването на Конституцията в нашата мила родина ще се завърне, но това зависи изцяло от нас - гражданите. Следва да имаш мнение (правилно или не), следва и да го изразяваш (макар и това да не се харесва на някои политици). Приятен ден на хората, които си позволяват да изразяват по някакъв начин (в рамките на закона) мнението си.
Станислав Рачовски
Гост#5 May 14, 2020, 13:01
И ние Ви благодарим за помощта!
Гост#6 May 14, 2020, 14:24
Благодаря адв.Василев!
Гост#7 May 14, 2020, 15:28
Да, вече няма извънредно положение, но всичко си е същото!
Гост#8 May 14, 2020, 15:50
Браво
Гост#9 May 14, 2020, 16:32
Да, но те отново намериха начин. Извънредна епидемична обстановка не е дефинирана като понятие, със съответните характеристики в литературата и затова могат да бъдат измисляни всякакви ограничения.
Гост#10 May 15, 2020, 11:29
г - н Василев,
Промитите мозъци не виждат по-напред от носът си. За съжаление не са малко. Важното е, че има Човеци като Вас, които да разясняват случващото се, както и последствията. Общественополитическата дейност, е крайно неблагодарна, изпитал съм го, но трябва да се работи за каузата.
Гост#11 Aug 12, 2020, 20:13
А в действителност соронавирусите сй
А животински вируси и няматс особност да .азболявйт хората. Всичката тази истерия е измама .
Гост#12 Aug 12, 2020, 20:15
А в действителност коронавирусите са
животински вируси и нямат особност да разболяват хората. Всичката тази истерия е измама .