Peticiq.com

За прекратяване на извънредното положение.

благодарности

Anonymous#1 May 14, 2020, 11:21
4140 разумни, смели и мислещи хора, които подписаха електронно петицията и още над 10 хиляди, които я разпространиха в социалните мрежи. Гордея се с вас!
Гост#2 May 14, 2020, 11:29
Ние сме с теб.
Гост#3 May 14, 2020, 12:11
Не знам дали съм прав. Мисля, че всички са били уплашени в началото на епидемията. Това обаче не оневинява политиците, че не съумяха да използват наличния в България потенциал от учени, експерти и специалисти от всяка сфера свързана с епидемията. Имам предвид медици, финансисти, математици, статистици и т.н., и т.н. Те предпочетаха емпиричния подход - опит грешка, опит грешка, докато я докарат до някъде. Явно страхът да не загубят властта ги е вдъхновявал за тези, меко казано, неудачни решения до момента.
Гост#4 May 14, 2020, 12:40
Много благодаря, че инициирахте тази петиция! Радвам се, че участвах в нея. Под претекст, че се "грижи за моето здраве" правителството се опита и донякъде успя да ограничи основни мои права, които са защитени от Международният пакт за граждански и политически права приет от общото събрание на ООН, ратифициран от българското НС, българската Конституция, Хартата на основните права на ЕС и други международни договори, по които България е страна. Изразявах моето несъгласие през цялото време на т.нар. "извънредно положение", което по моему също бе противоконституционно. На някои не се харесах, но такъв е живота. Надявам се, че спазването на Конституцията в нашата мила родина ще се завърне, но това зависи изцяло от нас - гражданите. Следва да имаш мнение (правилно или не), следва и да го изразяваш (макар и това да не се харесва на някои политици). Приятен ден на хората, които си позволяват да изразяват по някакъв начин (в рамките на закона) мнението си. Станислав Рачовски
Гост#5 May 14, 2020, 13:01
И ние Ви благодарим за помощта!
Гост#6 May 14, 2020, 14:24
Благодаря адв.Василев!
Гост#7 May 14, 2020, 15:28
Да, вече няма извънредно положение, но всичко си е същото!
Гост#8 May 14, 2020, 15:50
Браво
Гост#9 May 14, 2020, 16:32
Да, но те отново намериха начин. Извънредна епидемична обстановка не е дефинирана като понятие, със съответните характеристики в литературата и затова могат да бъдат измисляни всякакви ограничения.
Гост#10 May 15, 2020, 11:29
г - н Василев, Промитите мозъци не виждат по-напред от носът си. За съжаление не са малко. Важното е, че има Човеци като Вас, които да разясняват случващото се, както и последствията. Общественополитическата дейност, е крайно неблагодарна, изпитал съм го, но трябва да се работи за каузата.
Гост#11 Aug 12, 2020, 20:13
А в действителност соронавирусите сй А животински вируси и няматс особност да .азболявйт хората. Всичката тази истерия е измама .
Гост#12 Aug 12, 2020, 20:15
А в действителност коронавирусите са животински вируси и нямат особност да разболяват хората. Всичката тази истерия е измама .

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.