Петиция против това чужди самолети да пазят България
Свържете се с автора на петицията
А изобщо нещата няма да станат друг да ни пази, защото НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, оттук нататък ще пазим другите хора - да могат да оцеляват духовно и физически. Учудвам се на СЛЕПОТАТА НА САЩ, ЕС и донякъде - Русия. Но има още да се учат, види се.
БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДИНСТВЕНО ЗАЩИТАВАНА ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ, А НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА НА БЪЛГАРСКОТО ВЪДУШНО ПРОСТРАНСТВО МОГАТ ДА БЪДАТ ГАРАНТИРАНИ ЕДИНСТВЕНО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВОЕННОВЪЗДУШНИ СИЛИ И ВОЙСКИ ЗА ПРОТИВО ВЪЗДУШНА ОТБРАНА!
ТАЗИ МАКСИМА ЗА ЗАЩИТА НА НПРЕКОСНОВЕНОСТТА НА РОДНАТА ЗЕМЯ И НЕБЕ ЕДИНСТВЕНО ОТ ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ НА ДАДЕНА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ СТРАНИ ПО СВЕТА, КОИТО ПРЕТЕНДИРАТ ДА СА СУВЕРЕННИ!
Т
Не желая поробителите да ни пазят.
Лош девиз имате
Няма да подпиша петицията само поради 1 причина: написали сте лъжата и заблуждението, че "Бог живее само в гордите сърца!". Това е пълна лъжа. Гордостта е майка на всички пороци. Гордостта е също толкова лоша, че и по-лоша от кражбата, убийството, содомията - пороци за които всички знаят че са такива. Гордостта е по-лоша от тях, защото тя предхожда тези пороци. От Библията е казано:
"Бог се противи на горделиви" Иак. 4:6
"Всеки горделив по сърце е гнусота пред Господа" Прит. 16:5
"Господ ще съсипе дома на горделивите, а междата на вдовицата ще заякчи." Притчи 15:25
"Всеки горделив по сърце е гнусота пред Господа: можеш се обзаложи, че той не ще остане ненаказан." Притчи 16:5
"Пред погибел гордост върви, и пред падение - надутост." Притчи 16:18
Духовната безграмотност на българите е основата на нашето окаяно състояние като народ и държава.
Начинаето е добро, но призивите са зли. Не може да крадеш - след това да даряваш на детски домове и да очакваш, че всичко ще завърши добре. Повечето добри дела в България се провалят заради злото със което са замесени. Не може да тънеш в пороци, а след това за миг да тръгнеш да правиш нещо добро, а после да се чудиш защо нищо не става и те засипват беди. България и народа и са духовно и душевно болни. Докато не очистите душите и сърцата си никога в нищо няма да успеете и само ще бъдете посмешище за дявола.
Как да не я подпиша!!! Това е срамота при такава армия и оборудване и авиация сега да се дупим на чужди държави да ни бранят. Всичко не унищожено и продължава да се унищожава целенасочено . Управниците които ни управляват 26 години не са българи. Това са продажни марионетки в услуга на чужди интереси НЕ БЪЛГАРСКИ ! И ако ние народът не направим нещо за са ги нахне , защото те са нелигитимни те ще ни унищожат като нации ще затрият РОДИНАТА ни !!
искам свободна страна децата и внуците ми да са спокойни .стига ни на нас че сме по чужди страни кога ще живеем като демократична страна само корупция и безпаричие.
Za6toto sam protiv da ni nalagat turska politika tezi na6i politici-prodajnici .Te ne sa BALGARI ,a edna jalka zgan al4ni za pari .Obi4am Balgaria no mrazq neinite politici.DA JIVEE BALGARIA. Iskam da se izvinq 4e pi6a na latinica ,no za sajalenie sam v ispaniq i ne znam kak da instaliram kirilica ,molq da mi prostite.
| This discussion has been closed. |