Петиция против това чужди самолети да пазят България
Свържете се с автора на петицията
Живея в Област Бургас. Тя половината, както и цялата Ямболска област се считат от турските власти за превзети и принадлежащи на Турция. Когато и небето е тяхно, то и анексирането ще им излезе много лесно. Така както махнаха Косово и Меджгидия от Сърбия. Там станаха поне независима държава, а ние отиваме направо в Търция.
Защото аз съм БЪЛГАРКА,и никой не ме е питал да влизаме ли в това лицемерно НАТО,откъде накъде турчолята ще ни пазят небето.Дали на вълка да пази агнето.
Живея в Област Бургас. Тя половината, както и цялата Ямболска област се считат от турските власти за превзети и принадлежащи на Турция. Когато и небето е тяхно, то и анексирането ще им излезе много лесно. Така както махнаха Косово и Меджгидия от Сърбия. Там станаха поне независима държава, а ние отиваме направо в Турция.
Re:
Всъщност има - в прибалтийските републики. Но там го пазят на ротационен принцип. Както сигурно ще стане и у нас - от всички страни-членки на НАТО.
Така да се каже израснал съм покрай самолетите на Граф Игнатиево и не мога да се побера в кожата си при мисълта,че ние едни от пионерите във военната авиация в 21ви век останахме без ВВС и трябва някой отвън да пази нашето небе!!!
Смърт на всичко,които взеха това решение и се подиграха със смъртта на Капитан Списаревски,Ген.Ст.Стоянов и всички други български пилоти герои давайки небето на Родината на чужденци!!!!!
Предпочитам Руски самолети! И в крайна сметка дори ако се налага България да стане руска република.
Но в никакъв случай турска!
Защото искам що годе независима България. А и, къде се е чуло и видяло, вълкът да пази стадото?
| This discussion has been closed. |