Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Много гладни тези прокурори от Враца... Щом дори в подобна ситуация кълват на прехрана....
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ,НЕКА ДОКАЖЕМ,ДОРИ И ДА Е КЪСНО,ЧЕ МОЖЕМ ДА ПОБЕДИМ АГРЕСИЯТА, С ТЕБ СМЕ ТОШКО НЕ СЕ БОРИХМЕ ДА СПАСИМ ЖИВОТА ТИ,НО СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВИМ ,ЗА ДА ПОЧИВАШ В МИР.!ПОКЛОН
Re:
За съжаление това така хубаво момче беше само на 18 и никога няма да стане на 21......
Искам В България ред и законност и сигурност за гражданите :-( Не съм напуснал страната си от хубаво ! Сърцето ми се къса за това младо момче и за семейство му... Аз съм с вас , в подкрепа на справедливоста
Re:
Не доживотна, защо трябва да храним убийците. Да се въведе смъртна присъда. Трябват по сурови наказания иначе губим последният шанс да спасим България.
| This discussion has been closed. |
Искаме да се спре беззаконието в държавата! Да живеем в спокойна страна, без да ни убиват или бият по улиците! Искаме по-добър живот за децата си и да бъдем за пример, за да станат добри, отговорни хора, помагащи на по-слабите!Искаме наказания, а за въпосните убийци - доживотна присъда, те нямат място в обществото ни! Мястото им е в затвора!