Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Живея в чужбина, чувствам се защитена.
Вижте, това с петицията няма да помогне. Има два варианта. За да имаме честно и справедливо правосъдие, трябва да си го извоюваме. Как? Ами да ви кажа аз не съм чувал някоя страна да си извоюва свободата с протести и викове "оставка". От турското робство сме се освободили с ВОЙНА или по точно РЕВОЛЮЦИЯ. Да имало е жертви тогава, но това е цената на свободата, иначе ще си останем пак на същото положение и никога няма да има край тази безнаказаност. Другия вариант е семейството на момчето да се подготвя 5 години, да съставят план как да ги ликвидират тези двама когато излязат. Да, ако ги убият това няма да върне сина им, но няма пък и да им е по добре когато след 5 години двамата убийци излязат на свобода и да си продължат бизнеса с автокъщата. Та това е. Според това са най логичните варианти. Аз лично ако бях на тяхно място понеже виждам как се развиват нещата щях да избера 2-рия вариант. Въоръжаване се с незаконни оръжия(пистолети, автомати) и следя процеса на тези двамата, кога ще излязат, в кой ден, в кой час. Правя си някакъв план да ги проследя след като излязат и ги атакувам. Аз бих постъпил именно така ако съм на мястото на родители пък после ако искат и смъртна присъда да ми обявят.
Re:
Ако ти беше на мястото на убитото момче едва ли щеше да мислиш и да пишеш така! Не те ли е срам от написаното от теб?
Убийците в затвора доживот !!!
Тодор! Почивай в мир, мило ми момче!
Колко е тъжно, че всеки ден си отиват от този свят невинни, стойностни, талантливи и млади хора, а и не само млади! На 17 години съм и всеки ден ставам свидетел на изнасилвания, жестоки убийства, кражби, побоища и все още съм силна и позитивна, и вярвам, че някой ден, може би след като и аз умра, след 100 или 200 години, а дано и по-малко народът ще е сплотен, ще има такъв, а не мафия, не корупция, не ненаказано насилие и жестокост!
Тодор е само случай и повод да направим нещо и не само зад клавиатурите и мониторите! Нека бъде любов, а не война!!! Почивай в мир, мило, младо, красиво момче! Моите искрени съболезнования на родителите, приятелите, роднините, близките, съучениците и познаните на Тодор и на всяка жертва на подобно проявление на безчовечност!
АЗ ПОДПИСАХ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ! ПОДПИШИ Я И ТИ, АКО СИ ЧОВЕК, АКО СИ СЪПРИЧАСТЕН КЪМ ТРАГЕДИИТЕ В МИЛАТА НИ РОДИНА!
| This discussion has been closed. |