Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Re:
Пич, не така! Непредумишлено убийство би било, ако бутнат нещо върху момчето и то почине, ако го бутнат неволно отнякъде или го спънат на улицата. Не може съвсем съзнателно и предумишлено да се хвърлиш да биеш зверски някого на улицата и после да твърдиш, че си го убил непредумишлено! Те са 2ма, той е един, очевидно е, че е в по-слабата позиция, ако нямаха намерение да го убиват, щяха да му бият два шамара и да си тръгнат, факт е, че умишлено са го били и са го докарали до състояние, от което няма връщане. Никакво логично оправдание не мога да намеря за тази човешка измет, честно, а опитвам, повярвай ми....
За да може най-накрая държавата и скапаното ни "правосъдие" да се размърдат и да си свършат работата! На тези дори доживотна присъда ще им е малко!
се крият. зад стена от корупция и некадърност.
За да се оправи тази държава, всеки един от нас трябва да поеме своята лична отговорност. За предумишлено убийство, бих пледирал и смъртна присъда, но в доказването на извършеното престъпление имам малко резерви. Поне в България, на всеки могат да спретнат един компромат... а в конкретния случай, това за мен е предумишлено нанасяне на тежка телесна повреда с летален край, което е чисто умишлено убийство.
Трагедията е мн тежка с фатален край,тя е плод на селянията и тъпотата на всички очастници който и да е бил виновен можвха да се извинят и да продълкжат.
| This discussion has been closed. |