Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Отвратена съм! Това не е първата душа, невинна жертва на мутревщината! Но дали ще е последната зависи от вас, от нас, от всички! Хайде веднъж поне българите да се обединят и направят нещо за живота си, че май от много години не се е случвало?! А за България загинаха героите й, но НЕ ЗА ТАЗИ България и не за това стадо овчици, нападано постоянно от шепа вълци !!!
Протести трябват, протести! Пред съдебни палати, полицейски управления... И то не безмълвни протести, а шумни такива, много шумни! Не само във Враца, а в цялата страна!!! До кога ще търпим?
Ясно е защо подписвам.Тези изроди трябва да понесат последствията.Самото мислене на такива,като тях трябва да се изкорени завинаги!
Нека сега всички да сме Теодор!
Дълбоко съм възмутена, не може такова красиво момче така нелепо да завърши живота си. Не може един живот да струва толкова малко и не може да няма и да не се проявява ни най-малко елементарно уважение на личността между нас хората. Повдигнатото обвинение от прокуратурата е нелепо, обидно и неадекватно!!! Това е явна подигравка в лицата на хората..!!!!
Чувствам се и аз бита и убита, това сме всички ние !
Аз съм Тодор !
Защо ли ? Защото се уморихме да гледаме толкова много безобразия ,насилия, убили дете нищо работа ,убили младеж нищо ,убиците пуснати и изчезнали ,какво ви става бе хей вие горе ( господа министри )дето се криете като мишки ако бяха вашите деца дали щяхте да бъдете толкова безразлични .уморихме се просто се уморихме от несправедливост
Време е за Крумовите закони в тази наша България! Или да се последва примера от един филм "Сляпо правосъдие", в който един адвокат, виждайки, че системата не може да осъди даден престъпник, той го проследяваше вечер и го убиваше. Така ако имахме истинско правосъдие, веки един би се позамислил, как така ще удари с бокс невинно момче и ще го умъртви.
След окончателната присъда ще разберем има ли правосъдие в България и най вече в град Враца.
| This discussion has been closed. |
Да! Съд за убийците и справедлива присъда! Направете петиция и за онези МАЛОУМНИЦИ наблюдавали безучастно, на всичко отгоре и снимали. Какъв завършен идиот трябва да си, за да снимаш, когато някой умира?! С безмозъчните си главици едва ли ще разберат подобен морален ход.