Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
НАСТОЯВАМ ЗА НАЙ-СУРОВО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЙЦИТЕ !!
Добре,искате да съдите някого, а от каде знаете точно каво се е случило...? От къде знаете ,че въпросния Тодор,не е като всички тези деца с пари и хубави коли е натискал клаксона когато нетрябва и че по правило в жилищна зона клаксон не се ползва ,точно поради причините ,поради който са се скарали хората с момчето. Представете си минавате ,преминавате и някое идиотче с новото си BWM, започни да ви свири зад гърба, как ще се почувствате? Застрашени и уплашени или ще си вървите спокойно пък к' вото ще да става? Сам си градиш пътя,дали ще живееш дълго или ще умреш утре никой не знае, но сам си го е направил! Не го познавам и не го съжалявам!Т'ва е да си българин да жалим за някого ейтам,а утре ще ни мине нали? Стига глупости..и правителството ви виновно..
Защото тези не-хора трябва да си получат заслуженото. Трябва да гният във затвора, докато сами не осъзнаят какво са извършили...Трябва да им се случат ужасни неща, за които да се сещат цял живот и да съжаляват за стореното. Нека погледнем реално на нещата....Няма държава, няма правосъдие!
Справедливост!Казано е :око за око,зъб за зъб,крак за крак,кръв за кръв,смърт за смърт!Гражданско общество - има ли те?Стани,стани ЮНАК балкански!
Аман от "съдии" в тази държава! Добре, че вие не сте в тази ситуация... Народеца иска хляб и зрелища. Виждам. че тук-там се прокрадва тезата за "Предумишлено убийство", т.е. подготвяно продължитено време, с мотив. Жалко племе сте това "българите", аз не искам да съм един от вас - не случайно с малка буква!
Re:
Въобще не е същото - "нападнаха детето ми със секири и сатъри". Нали се сещаш - спрямо родителското чувство е същото, но спямо намеренията и средствата на извършителите, чисто правно са коренно различни неща.
| This discussion has been closed. |