Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Ще се предприеме ли нещо с тази петиция? Колко хора трябва да се подпишат и какво може да се направи след това?
Вземете се в ръце,най-накрая....
За справедливи присъди и справедливо наказание на тези,които отнемат неправомерно човешки животи.
Вземете се в ръце,най-накрая....
Наказания трябва да бъдат наложени и на безучастните зяпачи!!! Помнете едно, всички вие имате поне един та ако не и повече хора в живота си, за които бихте дали всичко! Ами ако това се случваше с тях пак ли така щяхте да си "зяпате" ???????
Чрез петиция, да се иска справедливо наказание? Защо, управниците не гласуват шибания закон, в който убийци и изнасилвачи, да се наказват с доживотна или смъртна присъда!!!
Защото не е човешко, и хуманно!!!
А смърта на децата ни, и насилството- нима е нормално? Аз съм за смъртна присъда на тея гаменчета! Обществото няма нужда от тях!!!
Тази страна ,България,трябва да я прекръстат АБСУРДИЯ! Кога ще се събудят политиците ни, ако въобще това стане, до кога ще вилнеят тези дебилни същества??? Защо им позволявате да си играят с човешкия живот!!!
Къде сме,какви сме,защо си затваряме очите,толкова гняв съм насъбрала в душата си,отнемането на живот трябва да се наказва със СМЪРТ!
Защото и аз съм човек,и аз съм майка,ненавиждам насилието и вече не смея да отворя вестник или да включа новинарските канали,без да се пише и показва за зверски заклани,изнасилени и т. н. Не разбирам това безсмислео насилие от "Бъдещето на България-нашите деца"! И аз имам синове и съм благодарна на съдбата,че са добри момчета. Много искам да изкажа мнения и наблюдения за тези насилия,но ще са просто разкази и "глас в пустиня" :( От друга страна искам да добавя,че понякога родителите късно научават за поведението на децата си вън от дома им и се питам-това ли иска един родител? Да отгледа враг в дома си...
| This discussion has been closed. |
Podpishete se za referendoma na Slavi,moje puk neshty da se promeni ,edvali shte imame dryg shans