Петиция за забрана на дейността на "Български хелзинкски комитет"
Свържете се с автора на петицията
БХК вън от България.
Аз не съм само за забрана на анти-Българската дейност на този противен комитет,дори си мисля че е крайно време да бъде разследван за престъпления извършени срещу българският народ и държава.
Ako neshto se sluchi i e zlovredno za stranata ni e podkrepeno ot BHH ako e polezno e othvurleno kato antidemokracionno.
Подписвам петицията без никакви колебания, но на всички е ясно ,че хрантутниците няма просто така да се "разтурят".Никой гей или престъпник няма извънредни права, но именно БХК се опитва да им създава условия и аура на специални.Никога не бих си простила да битувам с пари, които са направени по толкова низък начин.Обаче нечистоплътни и млатещи на диалект човечета, събрани от "кол и въже,"явно нямат базовите морали и достойнства за подобни дилеми.И напълно очаквано будят чувство на крайно и искрено отвращение ! Измет !
И съм отвратена от решението им един убиец да е номиниран.
Защото БХК е антибългарска организация на Сорос и всички сродни на Сорос организации и фондации трябва да се забранят. Те не само сменят българската история, но подменят народа ни :
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=48277
петиция
Закопайте ги!
Написах коментар във фейсбук страницата им и изразих позицията си. Каква изненада - радетелите за равни права и демокрация не понасят чуждо мнение ! да ги заринем !
| This discussion has been closed. |