Петиция за забрана на дейността на "Български хелзинкски комитет"
Свържете се с автора на петицията
За да изчезват тези гнусни предатели, докато не се е стигнало до физическата им ликвидация ... !
Защото ми писна платени идиоти да продават България!
Както, впрочем, и всички НПО, финансирани от чужбина!
А за десерт - да ги напъхат в панделата за дейност, уронваща устоите на държавата - и да ги насадят при мангалите, които толкова усърдно защитават!
По този начин упражнява дискриминационна политика спрямо всички БЪЛГАРИ.
забрана за бхк
Който плаща, той поръчва музиката. Финансирането от САЩ ясно сочи чии интереси защитават този род неправителствени организации. Писна ми от мръсни еничари, чиято еднича цел е да осребряват грозното си предателство. Забрана за всички такива, разяждащи нацията ни, подчинени на чужди служби и интереси вредни организации. Да се разследва дейността им и съдът да се задейства!
ИСКАМ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА,А ДР. КР.КЪНЕВ-В ЗАТВОРА !!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Подобни организации нямат място в България. Нека гласуваме да се види истината - колко хора ще подкрепят такива 'їрганизацийки''. Едва ли ще са много.. Тогава след като Българите не ги искат и не смятат за нужно тяхното присъствие в България те се забраняват. Няма една група недорасли мързели да казват на мнозинството как да живеят и какво да харесват! Тези съвсем са се забравили и разпасали. Колко ще ги търпим да се подиграват с добрината и търпението ни. Натрапници, гоу хоум.
Защото тази организация целенасочено защитава цигани и хомосексуалисти, поставяйки ги над останалите нормални хора, което практически е дискриминация. Самото име на организацията е объркващо - Хелзински или Български комитет? Как така и двете? Между другото, този комитет има същата "слава" във Финландия.
Не знам за нито един случай, българин да е защитен от БХК. Този офис раздухва подбрани случаи, които ще му донесат финансиране, заработва за сметка на честа и достойнството на моите сънародници.
Аз лично не желая повече в качеството ми на българин да бъда компрометиран от един файтон хитреци.
| This discussion has been closed. |
Този господинчо, Кънев, трябва да бъде осъден на смърт за подривна дейност срещу държавата и Българщината!!! Боклук !!!