Петиция за забрана на дейността на "Български хелзинкски комитет"
Свържете се с автора на петицията
Крайно време е безграничната наглост, неадекватност, алчност и омраза към българския народ на този "правозащитен" комитет да бъдат спрени! Откровено се гаврят с цялото общество, а от нас се очаква да мучим възторжено пред мотото им за толерантност и човешки права? Хайде, холан. Минималното, което заслужават, е публичен линч.
не само забрана, а и съд
С дейността си не само са срещу българският народ, а и непрекъснато подклаждат расова омраза и недоволство. Криейки се зад Хелзинския комитет, преследваха и заплашваха преди 2 години хората обявили се против приемането на бежанците и даването им на бежански статут, вече е ясно, че прииждащите со икономически бежанци и единствената им цел е облаги. Обсурдно е даже да си помислиш да номинираш убиец за награда за човек на годината. Или са се самозабравили или имат нужда от спешна психиатрична консултация и лечение.
Плюс това няма нищо общо с решенията на Съвещанието в Хелзинки 1975 г.
Подкрепям петицията, защото съм българка
В този изкривен вид съществуването му е вредно за обществото.
Не знам за нито един случай, българин да е защитен от БХК. Този офис раздухва подбрани случаи, които ще му донесат финансиране, заработва за сметка на честа и достойнството на моите сънародници.
Аз лично не желая повече в качеството ми на българин да бъда компрометиран от един файтон хитреци.
| This discussion has been closed. |