За реимбурсиране на инсулинови помпи и консумативи за тях
Свържете се с автора на петицията
Гост#76 Jun 21, 2015, 23:06
Децата са нашето бъдеще и имат право на достоен живот.
Гост#77 Jun 22, 2015, 05:18
Защото говорим за деца!!!
Гост#78 Jun 22, 2015, 05:47
Защото синът ми от 4 години е с диабе тип 1 и има право на по лесен и необременен живот
Гост#79 Jun 22, 2015, 06:15
Съпричастна съм. Моята майка беше болна от диабет. Имам близки болни от диабет.
Гост#80 Jun 22, 2015, 07:28
Защото детето ми е с диабет тип 1, едва на 7г е, а с нея ще има много по-добър начин на живот, по- малък риск от късни усложнения, и най-важното е че това е най-съвременното и засега най-доброто лечение, което за децата няма алтернатива! ИМАМ ПРАВО ДА ИСКАМ НАЙ-ДОБРОТО ЛЕЧЕНИЕ ЗА ДЕТЕТО СИ,КАКВОТО Е ОСИГУРЕНО НА ВСИЧКИ ДЕЦА С ДИАБЕТ В ПОЧТИ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ!!!!!
Гост#81 Jun 22, 2015, 13:25
Защото тук или късно се открива детски диабет ,или лошо се лекува.Това е болест на стреса и непълноценно хранене,породени и от нисък стандарт на живот. Трябва да се помага.
Гост#82 Jun 22, 2015, 18:41
За всичко, свързано с подобряване качеството на живот и здравето на българските деца, трябва да се прави и дава максималното.
Гост#83 Jun 22, 2015, 18:54
За достойно и пълноценно бъдеще
Гост#84 Jun 22, 2015, 20:03
Имам близък човек- диабетик, и съм солидарна с исканията, които се поставят. Успех !!
Гост#85 Jun 23, 2015, 12:26
Здр синът ми е на 25 години на 13 се разболя от диабет тип1 минах ме през ада и все още се борим.Мечтае да замине в чужбина за да му сложат безплатна помпа и безплатна подръжка.Тои е капитан на отбора за диабетици по футбол за БГ.Ходи на европеиско и вижда че повечето в другите отбори са с помпи безплатно всичко.А да неговорим че никаде него взимат на работа с това заболяване.Направо е ад живота на тези млади хора в БГ.М ного се надявам и тук да слагат помпи на младите хора и деца безплатно те наистина много се нуждаят от тях.
Гост#86 Jun 23, 2015, 18:54
Искам българските деца да не страдат,да получават най-доброто,за да се чувстват наистина пълноценни и родителите им никога да не изпитват страх и притеснение за утрешния ден!
Гост#87 Jun 27, 2015, 13:23
Това е за действащо право на избор. На родителите на децата, болни от диабет, на самите деца , и на семействата им.
Гост#88 Jun 28, 2015, 05:10
Племенницата ми е на 16 години и от няколко години се бори с диабета.Това е ежедневна борба за нея и семейството й с коварното заболяване.Подкрепям изцяло петицията и исканията на инициаторите й за по-добро бъдеще и пълноценен живот на тези деца!
Гост#89 Jul 01, 2015, 08:40
Да постъпим правилно! Нека помогнем!
Гост#90 Jul 01, 2015, 10:46
Време е да се помисли и за българските деца!
Гост#91 Jul 08, 2015, 13:19
Подписах тази петиция защото аз имам болно дете от диабет тип 1.Детенцето ми е на 3 годинки и искам най- доброто за него.
Гост#92 Jul 15, 2015, 14:54
Синът ми, който е на 6 годинки е диабетик от четири години и половина.
Всяка майка на захарче знае какво означава това. Аз го разбрах по трудния начин, когато Светлин беше на годинка и половина /родих го на 41 години, след като го бях чакала цели 20/.В нашата прекрасна страна родителите на всички деца със здравословен проблем са сами в битката. Не зная защо за нашите управляващи ние сме бреме /между другото нас в болницата ни представяха на студентите така -цитирам доцентката : ето едни скъпи за държавата пациенти/ - може би ако се случи на тяхно дете ще мислят различно.....и може би ще развържат кесия та, която между другото ние пълним.
Всяка майка на захарче знае какво означава това. Аз го разбрах по трудния начин, когато Светлин беше на годинка и половина /родих го на 41 години, след като го бях чакала цели 20/.В нашата прекрасна страна родителите на всички деца със здравословен проблем са сами в битката. Не зная защо за нашите управляващи ние сме бреме /между другото нас в болницата ни представяха на студентите така -цитирам доцентката : ето едни скъпи за държавата пациенти/ - може би ако се случи на тяхно дете ще мислят различно.....и може би ще развържат кесия та, която между другото ние пълним.
Гост#93 Jul 17, 2015, 11:22
Защото ме изуми за колко много се продава инсулиновата помпа - устройство само 2 пъти по-скъпо от апарат за измерване на кръвно налягане за 15.99лв.
Гост#94 Aug 22, 2015, 10:40
Защото всеки болен трябва да има достъп до най-съвременните средства за лечение, особено в страна от ЕС!
Гост#95 Jan 13, 2016, 20:14
самата аз съм диабетичка и не се повлиявам от инсулина, нужно ми е да си поставям много по-вече от 4 пъти.........и разбирам колко е важно децата в България да имат тази привилегия да бъде снабдяван организмът им по всяко време и с доза, удобството и привилегията на тези инсулинови помпи. Помогнете на децата диабетици, моля ви !!!
Гост#96 Feb 25, 2016, 10:50
Защото имам внуче на 2 месеца с диабет.
Гост#97 Oct 18, 2016, 12:42
Ако сме европейци трябва да помислим за нашите болни деца да получат грижите на държавата ,които им се полагат .
| This discussion has been closed. |