Нямаш право да отнемаш живот / You have no right to take a life!
Свържете се с автора на петицията
Re:
#106: - Линка в петицият не е с цел да се чете статията! Изрично пише, че има видео! За това е сложен, защото ако се поинтересувате в деня , когато е създадена петицията видеото беше снето от итернет пространството. Т.е- Това беше единственото копие, което имаше! Дори сайта го споменава. За емоциите- Не може да е по-сдържано! ГОСПОЖО- УБИТО Е ЖИВОТНО! Не говорим в този форум за диети! И петицията и коментарте от подписалите я са емоционални! За грамотността- да бяхте създалие Вие по-грамотна петиция! Ние няма да възразим. За етническите разногласия- сме съгласни и подкрепяме!
Re: Re:
Разбирам личната Ви емоция, не бих имала сили дори да гледам клипчето. Но ако петицята е колективна молба, моето мнение е, че е добре да е по-официална, за да срещне по-голяма подкрепа, а и резултат. Не е необходимо да се опитвате да омаловажавате мнението ми, посочвайки ми за какво е или не е форумът, тук съм заради петицията и заради нетърпението и отвращението към това, което се опитваме заедно да променим. Пишейки емоционално текст, лесно се допускат грешки и това прави лошо впечатление. Иначе се радвам, че петиция въобще съществува, защото, права сте, едва ли бих се сетила да създам такава, та, наистина, благодаря Ви!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Идеята е да се съберем повече хора с обща кауза- справедливост! Петицията се разпраща не само до неправителствени организации, но и до Върховния Административен Съд , Animal welfare, Окръжен съд Варна и т.н. Лошото е, че за сега сме малко. В повечето случай за да се обърне внимание на петиция тя трябва да е с над 4000 подписали я! (не е задължително, разбира се!)
Re:
Това е глупост дето си написал, образовай се малко преди да пърдиш като кон.
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |