НЕ на проектите "ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ" и "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ"

НЕ на проектите "ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ" и "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" / Съобщения / ОЩЕ ЕДНО ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА / Коментари


Гост

#1

2013-12-19 20:41

Това е достатъчно сериозен сигнал за безпокойство,който ни дава повод да потърсим незабавна помощ от Русия ! Незабавно,докато не е станало късно !!! Да се организира незабавно ПЕТИЦИЯ с искането на помощ от Русия !!!
Няма начин скачай!

#2 Re:

2013-12-20 06:36

#1: -

И Господ няма да ни помогне ако сами не си помогнем. Докато Русия или останалата част на ЕС не видят че сме достойни да получим помощ т.е. сами да организираме движения срещу нео-османизма което се свежда до спирането на субсидийте от страна на Турция в полза на малцинствата, подновяване на Християнските вероизповедания в областите с турско(забележете не ислямско) самосъзнание.  Което ще отприщи недоволство от двете страни(Турция и бг. малцинствата т.е. местните лидери) съответно към нас. ДПС, ПОМАК и други подобни ще се подкрепят но ние не. Което ще бъде края на всички опити за подобни начинания и просто ще ускорим нещата, или ще се подкрепим, ще се обединим като народ заедно, със всички балкански страни. Ако питате мен България е само малка крачка от плана на нео-османизма, просто се случва че ние сме първата страна която ще бъде покорена по този грозен но ефективен начин.

 

кейти

#3

2013-12-20 12:03

прави сте,време е да се обединим като нация и да дадем сериозен отпор на това ислямско нашествие,защото този път игото няма да е 5 века а ще е вечно

Гост

#4

2013-12-20 18:08

За горните редове, тоест за интервюто по-горе цитирам от Библията: "В началото бе Словото". Така че е хубаво, сънародници, да прочетете (с разбиране) въпросите и най-вече отговорите и да споделите с десетина души материала в оригиналния му вид. Пази ни, Боже, от сегашното зло и от злото, което идва. Амин.

Гост

#5 Re: Гост

2013-12-20 18:28

#1: -

Дали от Русия ни трябва помощ, Гост?! Помните предупреждението от Васил Левски: "Който ни освободи, той ще ни пороби." България е страдала много, съвсем много от Русия, при това Русия не е "двоен освободител", Гост (от Русия).