НЕ на проектите "ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ" и "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ"

НЕ на проектите "ТРАКИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ" и "ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ" / Съобщения / Да се замислят онези, които искат Тракия да стане Еврорегион / Коментари


Гост

#1

2013-12-14 07:01

А ако ние поискаме да се възстановят границите на Велика България от времето на Симеон? Кой ще позволи?

Гост

#2

2013-12-14 11:19

Аз също съм против това малоумие на нашите управници. Жалко, че няма нито един родолюбец в парламента. Трябва да се направи подписка срещу това, а евродепутатите ни да се противопоставят на тази простотия. Ако трябва, ще направим и национален протест срещу това скудоумие на шепа продажници.

Гост

#3

2013-12-14 11:35

Слушах изказването на Ердоган по новините и за пореден път се потресох от това,което може да се случи.Утре може да реши да си вземе Стара Загора,Пловдив,Ямбол....Нашите политици май много не се замислят.А преди време четох някъде из Фейсбук предсказания,мисля на Ванга,че части от България ще се откъснат от границите на страната. Дано това да не стане.

Гост

#4

2013-12-14 12:23

Съгласна съм с вас . Пътят на инвазията на думите на Ердоган са свързани с Ислямският начин на мислене и с ислямизирането на всички помисли в неговите действия.Да спрем ислямизирането на държавата ни.

Поздрави за вашата активност.

Гост

#5 Re:

2013-12-14 17:07

#4: - Не трябва това да се случва! Леко подхвърлени думи, започват да глождат съзнанието..насочват  мислите в тази насока - "ами ако???" Неусетно го настройват и привикват да е на тази вълна, човек се самоубеждава ....и -  тогава идва страшното - думите се превръщат в дела и реални събития!!! Не трябва!!!


Гост

#6

2013-12-14 17:33

Знаете вече или поне сте чули за откритото намерение на среди в Турция, България, Европейския съюз, САЩ и много държави "част от днешна България да влезе в Еврорегион Тракия"... Прочетете предложения материал, поместил изказване на проф. д-р Божидар Димитров и се гответе...

Гост

#7

2013-12-14 19:16

Турция няма място в Европа. Хора, които нямат нашите европейски ценности не идват за да живеят в мир и приятелство с нас, а за да завладяват. Събудете се!
Намерете и прочетете "Турците и техните жени, султанът и неговия харем"

Гост

#8

2013-12-15 12:45

Откогато е имало България , Турция не съществуваше дори като понятие, какво се репчат сегашните им глави явно не познават историята ?! Ами да я научат !Те да се благодарят на "великите сили",че ни спряха пред Босфора, иначе щеше да не съществува и Истанбул -в превод- стан на българите!

Гост

#9

2013-12-15 18:03

Ама вместо да седите пред компютрите излизайте с тоягите и сопите на улицата, защото с подписки само не става трябват реални действия. Кой предложи официално на ЕС проект "Тракия без граници"? Дали беше Ердоган или нашите български национални предатели наречени "политици". Кой даде Коршум джамия в Карлово и кой ще даде още 1/2 България на Турция заедно с нашите така наречени попове, които за 5 имота искат да се гласува новият закон за вероизповеданията? Защо на протеста в Стара Загора в защита на музея на религиите имаше само 10 старозагорци? Защо се позволява Институтът на розата съществувал 106 години да се закрие? Питам защо ние българите си седим и все още спим и сънуваме сладък сън и не излезем навън да вземем властта в наши ръце и да определим сами съдбата си. Всичко зависи не от Ердоган, а от нас българите.
Да живее България!

Гост

#10

2013-12-15 19:17

Турция може да иска утре и Луната , лошото е че комунягите искат да ѝ продадат Тракия а в последствие и цяла България срещу огромни суми ,каквито очевидно Турция притежава .Мекерето престъпник Красимир Премянов и неговата партия маѝка - слугинята на Москва БКП -БСП както и създадените от тях партии клонинги , заграбили официално почти всички важни институции в България , уж от името на Тракиѝските дружества в България са автори на сатанинския план измислен в Москва и Анкара .Тези са истинските виновници и ако бяха живи революционери като Левски ,Ботев ,Караджата , Бенковски , Волов , Стамболов ...присъдата за предателството ѝ към българския народ щеше да бъде разстрел в името на народа .Това че предателите продължават да работят против интересите на България и то на наѝ-високи постове в държавата ни , показва доколко деградирал и подменен е народа на българите .Тъжен краѝ на една славна и смела нация и държава - превърната днес от престъпниците Еничари и слугите мекерета всички те безродници и алчни крадци , в жалък Булгаристан . Ще допуснем ли трагедията да продължава , не можем ли се събра поне 100 000 честни , достоѝни българи готови ако ще и със живота си да се разделим , но да го направим в името на славното ни някога Отечество като премахнем веднъж завинаги оковите и изметем всички безродници от политическия живот на България и никога повече да не ги допуснем отново до сатанинската ѝ деѝност .Продължаваме ли да спим и да се примиряваме , значи изобщо не заслужаваме саможертвата на предците и Националните ни Герои отдали наѝ-скъпото , живота си , за да ни има като държава и народ .Тогава ще е по-добре да доѝдат Турците или Руснаците - все едно , щом българи липсват , все някоѝ трябва да я стопанисва тази територия , щом ние отказваме ...

Гост

#11

2013-12-16 09:18

И на мен ми се иска България отново да има излаз на 3 морета, но няма как да се върнем с повече от едно хилядолетие назад. За мен българските политици трябва съвсем ясно да кажат на този самозабравил се човек, че подобни слова Европа повече няма да търпи. Ама и те са едни меки китки.....

Гост

#12

2013-12-17 00:06

OBYASNENIETO E MNOGO PROSTO: TAY KATO TURZIYA SAS ZABI I NOKTI DRASKA DA SE DOBERE DO EU, NO SAMO 3% OT TERITORIYATA I E V EVROPA, NYAMA GO SARKOZI DA KAJE, CHE TURZIYA NYAMA DA VLEZE V EU PROSTO ZASHTOTO NE E V EVROPA, TA IMENNO ZATOVA E DOBRE DA PRIDOBIE EVROPEYSKI ZEMI. I DOKATO EVROPA DREME I MISLI, CHE TOVA NE YA ZASYAGA, TURZIYA MOJE DA POISKA ZEMITE DO VIENA. NALI TAZI NEDALNOVIDNOST PREVARNA GASTARBAYTERITE OT GOSTI V MESTNI...

Гост

#13

2013-12-17 00:56

Всеки знае историята за ДАВИД И ГУЛИАТ!Помислете! *Българи*ЮРИСТИ,АДВОКАТИ ЗАКОНИТЕ СА НАПРАВЕНИ ЗА ДА БЪДАТ ПРИЛАГАНИ В ДЕЙСТВИЕ!

Гост

#14

2013-12-17 11:39

ТОВА Е НЕДОПУСТИМО...!!ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА БЕЗУМЦИ...!!