Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Надали има какво толкова да се разисква. Здравето и уважението, респективно себеуважението,трябва да е водеща тема в изграждането на едно общество. Не е само вредата но и отворените врати за диалог. Тази забрана не е форма на дискриминация, напълно разбирам зависимите от тютюн, че в зимните студени дни е трудно да се въздържат, но дори и да се отворят заведения за пушачи, на прицел ще са хора които работят целодневно там и тяхно здраве също ще е изложено на много висок риск. Аз съм против употреба на тютюневи изделия в затворени помещения.
Нека тези лицемери от народното събрание /не мога да го напиша с главна буква, защото не предизвиква никакво уважение от доста време/ престанат да апелират за гласуване по съвест, защото това е очевидно лобиране в полза на производителите на тютюневи изделия. Всеки знае, че на маса се пуши много повече от обикновено - какъв извод може да си направи човек?
По нищо не се отличавате от предишните управляващи, ДРУГАРИ! Нямате съвест, самоуважение и достойнство! Живеете на колене и с изплезени езици, готови сте да оближете каквото ви се подаде за пари! Дано ви харесва!
Ние дишахме цигарения им дим цял живот- нека сега поне ДЕЦАТА ни да НЕ вдишват тази скапана ОТРОВА, изпускана от пушачите!!!! Да не позволяваме България да стане още по-болна и порочна държава.
Re:
Върнете пушенето в дискотеките и баровете ( то не че не се пуши сега де) и да си остане забранено за ресторанти и кафета,бахти напрежението. Но някой да ми казва,че като съм излязъл на дискотека и трябва да се катеря или слизам през 20 мин за да пуша да не съм пречил на другите разбираш ли,няма как да стане!!!
Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
#2: Вилия Великова - Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Хора, БЪДЕТЕ ЕДИННИ, БЪДЕТЕ АКТИВНИ и ще си извоюваме правото на по-добър социален живот!
| This discussion has been closed. |