Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Твоето право да дишаш отрови, не е по-приоритетно от моето право да дишам чист въздух! Няма аз да припадам заради кефа ти. Някои хора сме алергични на цигарената миризма. Да не говорим пък цигарената вуня по дрехите смесена с отвратителен парфюм... Трови се там където няма да пречиш на останалите - отвън!
Re:
В тоалетните не ги пращай. Ъ-ъ! В Бг се отбягва да се инвестира във вентилационни системи. А за запушени с фасове канализации, да не говорим. :))
Моля вижте в 'Съобщения'
Нека всички да сме там!!! Да докажем, че има будно гражданско общество в България, което няма да търпи шайка подкупни политици да определят съдбата на народа.
Смятам за неразумно и недопустимо правителството да толерира пушачите,а непушачите да нямат никаква защита в случая. България е на едно от първите места в света по смъртност от сърдечно-съдови заболявания,а и изобщо нацията ни е болна, така че трябва да се мисли не само за печалби,а за нормални условия на живот и правилно възпитание на децата ни.
Re:
Естествено, че на политиците не им пука за народа. И нищо няма да се промени докато сме овце...и чакаме все някои друг да ни оправи.
против пушенето
Re: против пушенето
#3494: заклет непушщач - против пушенето
:))) Това вече е крайност. Производството на цигари ще спре, когато спре търсенето. Но съм съгласен, че не бива да се пуши никъде на обществени места.
Re:
„Половината българи пушат, другата половина – не. И едните, и другите имат право. Аз съм непушач и за мен е по-добре да не се пуши. Но мисля, че компромис някакъв трябва да се направи. Още повече, че пасивното тютюнопушене не е бичът на България”, коментира Спас Панчев от „Коалиция за България”.
Re: Re:
Bravo , mnogo to4no mu go kaza - na nego i na ostanalite kato nego !!!!!!!
``Трови се там където няма да пречиш на останалите - отвън`` !
Evala!
| This discussion has been closed. |