Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
ник
Не искам да мириша на цигарен дим.
Не искам да увеличавам шанса да заболея от множество болести, някои с фатален край,
Не искам децата да гледат как някви "яки" чичковци и лелки дърпат цигарата сладко-сладко.
Искам да дишам спокойно.
Искам да има ГЛОБИ и КОНТРОЛ, защото и сега, особено в малките градове, забраната не се спазва откровено, нагло, безнаказано и толерирано от контролните органи!!!!!
Искам държавата да забогатее от хилядите глоби, които сега пропуска и не събира, в следствие на нарушенията на забраната, а не в следствие на вдигане на данъците и така да увеличи пенсиите и майчинските!!!!
Едно единствено хубаво нещо се случи през последните 4 години за запомняне и трябва да го запазим.
никой не ви ограничава правата
Щом желаете да пушите ,пушете,но нека вашето пушене да не трови останалите хора!Техния избор е да не пушат!
Аз може да се каже вече съм бивш пушач,но и когато пушех бях на същото мнение,не е приятно да влезне човек в дадено затворвно помвщение и да смърди на гадния пушек от цигари!!!!!
Re: Това ли е, което ще правят новите управници
Още с постъпването си на власт,и започват(извинявам се за израза,но си е точно така)да:серат на метеното.Сега е момента да се докаже ние народ ли сме или сме говеда,ако останем безучастни!!!!
НЕ Е НУЖНО ДА ТРОВИТЕ И ОКОЛНИТЕ!!!
Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Re:
А вие защо пушейки засягате моите права?!Правата на децата ми.Те са още малки и носейки ги на пицария или сладкарница някой ги ЗАДЪЛЖАВА да им диша дима!Нека те сами решат дали и кога имат нужда да се тровят.Докато аз съм отговорна за тях ще ги браня с все сили и ще се опитам да ги отгледам колкото мога по здрави.Аз също бях пушач и разбирам и вашите нужди.Но нека да не са за сметка на нечие здраве.Това не са права а морал.Всичко добро и нищо лично.
| This discussion has been closed. |