Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Конституция на Република България
Re:
ти ли ще ме караш да плащам по високи осигуровки питам с какво право.пуша вече 26 години а съм ходила само 5-6 пъти на лекар.а някои от вас като плюскат като за последно тъпчат се с какво ли не и са си докарали куп болести какво трябва да плащат а?нищо против нямам здр. каса да ми върне всичките вноски които досега е прибрала от мене и ще се откажа от услугите им.има достатъчно частни болници и клиники където поне лекуват а не залъгват.
Re: Конституция на Република България
#1502: Ивайло - Конституция на Република България
Чл. 55.
Гражданите имат право на здравословна и благоприятна околна среда в съответствие с установените стандарти и нормативи. Те са длъжни да опазват околната среда.
Re:
това е вече нещо разумно, а всичко друго ми намирисва на диктатура и реваншизъм.
Re:
Вие пушачите цял живот ни ограничавате правата на нас непушачите... така че... НЕ ПИПАЙТЕ МОИТЕ ПРАВА...МОЛЯ????
Re:
къде си тръгнал в турско село сланина да продаваш.какво си мислиш че сме се родили в саксия и са ни поливали със щампанско та не знаем какво е това Европа.там има не само отделни заведения ами и отделни хотели за пушачи.хайде смешен ставаш този европейски балон вече се спука от надуване.
| This discussion has been closed. |