Инкриминиране на политиката на прогонване на българите от Бълг
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Инкриминиране на политиката на прогонване на българите от Бълг
![]() Anonymous |
#12012-10-21 15:23България преживява моралев и икономически упадък! Виновни няма! |
Гост |
#22012-10-21 15:37Само че не са 2 милиона!!!! Повече от 4 милиона сме навън,проблема е че много от нашите сънародници не се регистрират.... |
Гост |
#32012-10-24 14:44... |
Гост |
#42012-10-24 16:02Свободна България без продажни политици ,нагли помаци и крадливи цигани ! |
Балкан |
#52012-10-26 11:22Още от "освобождението" България не е българска - освободили са ни от Северна Добруджа, Шумадийска околия, Македония, Беломорска и Източна Тракия, а "Румелия" си я вземяме по-късно. |
Гост |
#6 Re:2012-10-28 06:16Благодаря за крайно интлигентния коментар! |
Гост |
#72012-11-02 19:09Всички така наречени български правителства на:БКП/БСП<>С/ДС<>ДСБ<>НДСВ<>ДПС<>ГЕРБ,управлявали през тези 23 години на режисиран и имитиран “преход към демо(но)крация“! Те са виновни,всички те изпълняваха и сега изпълняват Програмата за Разорение на България www.bgsviat.narod.ru Планът Ран - Ът!!! |
Как |
#8 Как конкретно помагат на родината си българските емигранти в момента?2012-11-10 19:56http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=989764 \ИНТЕРВЮ НА ВЕНКО МАРКОВСКИ\ - Как конкретно помагат на родината си българските емигранти в момента? - Два милиона образовани българи напуснаха страната през последните 20 години. Хората забравят това, а тези, които не го забравят, са нашите близки, които получават помощи от чужбина, всъщност от нас. Всяка година ние закърпваме търговския дефицит на страната. Ако някой ден българите в чужбина решат да не изпратят пари в България, търговският дефицит ще трябва да бъде покрит от резерва. А ако не го направим три години, държавата ще фалира. Но нашите политици го забравят. А трябва да го помнят винаги. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=989764 \ИНТЕРВЮ НА ВЕНКО МАРКОВСКИ\ |
Гост |
#9 FRIHET ´´´´´´´´´´´´´´´´´EGALITE ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´FRATINE2012-11-18 00:46КОНЦЕНТЪРА ЗАВЪРШВА С МЕЛОДИЯ НА АДРИАНО ЧЕЛЕНТАНО - КАНТАРЕ .......................... MARINA.................................. http://www.youtube.com/watch?v=xxevg712Xec&feature=watch-vrec - ФАНТАСКИКО ..... Andre Rieu - Romantic Paradise Part 1 (2008) - www.youtube.com Cortona, Toscana - Italia 2008 - Djoana Paunska ЧОЛАКОВ ТИ МУЗИКАЛНО ОФОРМЛЕНИЕ ЛИ СИ ТАЗИ ВЕЧЕР? 10 мин. назад · Мне нравится · 1 Krum Stavrev Паунска...вие се смеете но ние Патриотите и ревулюционерите се борм ,денонощно с невидимият враг,за да бъде вашето бъдеще светло!!!! - Стефан Чолаковъ ВЕРДИ НАПИСА ЕДНА ОПЕРА И НАПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ В ИТАЛИЯ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ АВСТРО-УНГАРСКАТА ИМПЕРИЯ ....................... ИМА ЕДНА МЕЛОДИЯ ДРУГА КОЯТО НАСТРЪХВА КОСИТЕ ТИ ...................... http://www.youtube.com/watch?v=U4PbfkKYrEU&feature=related - Священная война (оригинал) Svyashennaja voina (original) www.youtube.com Музыка: А. Александров Слова: В.Лебедев-Кумач Вставай, страна огромная, Вставай …Еще - Djoana Paunska Ох Крум спри моля те. - Djoana Paunska Мерси все пак..успокоихте ме !!! - Стефан Чолаковъ http://www.youtube.com/watch?v=JQPmwzMopJw&feature=related |
Гост |
#102013-03-25 15:31VSI4KI VINOVNI ZATOVA DA SI POLU4AT ZASLYJENOTO VIZIRAM I KORUMPIRANITE SYDII I PROKURORI ,KOITO SA PRESTYPNICI OBLE4ENI V TOGI I SA NAI OPASNI ZA NAS |
Гост |
#112014-10-30 22:49НАЛОЖИТЕЛНА Е СПЕШНА ПОЛИТИКА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ПРИВЛИЧАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ! |
Гост |
#122015-08-11 08:54подписах е защото и децата ми са извън Бьлгария и аз до скоро бях навън доста години- а тия кретени в парламента нямат идея какво става в тая държава.Вината имат и тия които са гласували за тях :D |
Гост |
#132015-08-17 07:39Защото прогониха единственото ми дете да замине завинаги в САЩ да работи тъи като за 5 г.тук не видя нищо да се промени и си замина разочарована и сега там работи и получава добри пари а ние тук страдаме от неиното отсъствие - възмутена съм от политиката на властите през тези 25 г. До кога народа ще спи не разбирам?! |
Гост |
#142015-09-07 21:25Теса най големите крадци и то легални всички до един са корумпирани и съсипват държавата настроиват народа един срещу друг и са некадърни да управляват |
Гост |
#152016-01-19 05:47Защото все още не съм загубила надежда за положителна промяна в България. НО ! С такова типигьоз правителство имам сериозно съмнение ,че ще има някакъв отзив .Кучето си лае ,кервана си върви .Хич не им пука за петиции .Друг е начина за да чуят по-добре народа ! |
Гост |
#162016-01-22 12:30Защото толкова години няма държавна политика за създаване на работни места особено в по малките населени места . Защото няма следприватизационен контрол когато машини и сгради се пре продадоха с огромни печалби. Защото няма успешен бизнес който да не е политически обвързан. И защото липсата на можещи , образовани и способни млади българи не се вписва в схемата за печелене на избори с купени гласове |
Стоянка Манолова |
#172016-10-16 11:51Подписвам петицията, защото съм като дърво без корен - далеч от близки и познати, далеч от старите приятели...Тук се обкръжих с много нови приятели, но винаги ще се чувствам различна. Но бях принудена да дойда в Германия, защото в противен случай щях да умра от глад - без работа, в предпенсионна възраст, с пенсия от 112 лева, наследена от съпруга ми. За почти 6 години тя се увеличи на 122 лева. Как се живее с такъв доход в България? Политиците ни плащат тази сума за едно кафе! |
муцето |
#182016-10-20 19:31защото съм българка и искам да живея подобаващо в България,а не да съм в чужбина |
Гост |
#192016-10-20 22:26Много Българи ще се завърнат, ако им са даде такава възможност. Сама живея в чужбина вече 20 г и знам колко е трудно. Преди време самият президент Плевневлиев обеща, че ще има специална програма за завръщане на българите от диаспората и презаселване на празни села и градове в България. Така се прави в много държави - в Полша, Чехия, Словакия, Русия и пр. Но, поради някакви причини, за тази благородна програма вече не се говори, а започна друга песен - за заселване на българските села и градове с индивиди от близкия изток, африка, ислямисти, араби и пр. хора, нямащи нищо общо с България и местното й население. Ние няколко пъти повдигаме въпроса на президентските форуми и на мин. Борисов, но никой не отговаря..Много странно се мълчи.... Изглежда сме в още по-голяма опастност отколкото предполагаме... |
Гост |
#202016-10-22 14:49За да оцелеят тези след нас. |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Борба срещу насилието над животни: За по-строги наказания и защита
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
Да бъде свалено съдържание, което насърчава насилие и унижение над жени в социалните мрежи
2957 Създадено: 2025-05-10
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
1974 Създадено: 2025-05-08
Подписка за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Румен Радев от поста Президент на РБългария
8391 Създадено: 2022-08-10
Петиция с искане за средства за проектиране и изпълнение на алтернативни пътища на ул. "Коматевско шосе"
805 Създадено: 2025-05-10
Призив за спиране на незаконно изграждане на огромен фотоволтаичен парк и защита на околната среда в община Сухиндол
1879 Създадено: 2025-04-29
Петиция за забрана управлението на електрически тротинетки, е-мотори, мотопеди, АТВ и е-колела от лица под 18 години
490 Създадено: 2025-05-05
Защита на светския характер в българското образование
404 Създадено: 2025-05-07
Промяна на 45-минутните часове
462 Създадено: 2025-04-09
БЕЗ СТРАХ ОТ КУЧЕТА-УБИЙЦИ В БАНСКО/NO FEAR OF KILLER DOGS IN BANSKO
946 Създадено: 2025-05-02
В подкрепа на въвеждането на Религия-Християнство-Православие като редовен предмет в българските училища.
11746 Създадено: 2025-02-13
За превръщане на сградата на Руското консулство във Варна в Културен дом
917 Създадено: 2025-04-30
Да превърнем изоставения терен на бившето военно поделение над магазин Алати в обществен парк.
1020 Създадено: 2025-04-08
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
8615 Създадено: 2025-02-08
Признаване на видеозаписите с автомобилна камера за доказателство
1747 Създадено: 2015-10-22
Петиция за импийчмънт на Румен Радев от поста президент на Република България.
3503 Създадено: 2022-03-16
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
150 Създадено: 2025-05-10
Петиция срещу строежа на две нови сгради пред блок 61 в кв. „Запад-3“, Търговище
123 Създадено: 2025-05-05
За запазване правото на родителите да извиняват отсъствия до 15 дни годишно
12351 Създадено: 2025-04-16
„Да спрем зарята в България – в защита на хората, животните и природата“
103 Създадено: 2025-05-07
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
203097 Създадено: 2025-03-14