УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията УНИКАЛЕН ШАНС ЗА ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ!


Гост

#351 Re: Re: Re: Тема Авторът на този блог е голям профан

2012-09-26 19:22

#349: Мио - Re: Re: Тема Авторът на този блог е голям профан

Доста  заблудени и  , още риби ще се ловят


Гост

#353 Искам резултати.

2012-09-28 18:12

Искам резултати.

Гост

#354 Re: Re: Re: Re: Тема Авторът на този блог е голям профан

2012-09-28 18:41

#351: - Re: Re: Re: Тема Авторът на този блог е голям профан

Явно  ,  ти  си  от  онези  скапаняци , кухоглавите академични червеи , заровили си главите в собствените си лайна.

Ганчо Георгиев

#355 Колко подписа трябва да се съберат за да стигне тази петиция до съответните власти?

2012-09-30 10:38

Подписах се тук и на още една петиция до Бан Ки Мун (шефа на ООН) и за да достигне до г-н Мун въпросната петиция трябват 5000 подписа,колко подписа ни трябват тук за да достигне тази петиция до заобиколения от бюрокрация бате Бойко и задължава ли го тази петиция да излезе и поеме отговорност пред народа в ясно изявление по темата?
Мио

#356 Re: Колко подписа трябва да се съберат за да стигне тази петиция до съответните власти?

2012-10-01 00:25

#355: Ганчо Георгиев - Колко подписа трябва да се съберат за да стигне тази петиция до съответните власти?

Още точно седемнаесет Ганчо! Оти  бате  Бойко само тех чека.Кога се натъкмят сите седемнаесете, он сам че ни се обади по телевизоро и че ни каже да одиме да ги даваме у Министерскио съвет.Нема асе плашиш Ганчо, работата е упечена-геле нема!Я погледни ни тука колчави сме- се ербат хора сме.Язе подписах и со двете ръки наеднъж, та изкарааме два подписа, оти си викам-един за мене и един за жената , дека е дома, па да се знае, че целио народ е зад  те тая петиция.А така,  давайте само тъй. Къде е думата:" Глас народен -глас Божи".Че он,  бате ви Бойко само Божия глас чека да чуе и пуска ученковците на самолета , оня къде вози фитболистето и на пилото ше заръча право у Брюксело да запре самолета.Ураааааааааааааа!!!!!!!

slynce

#357

2012-10-22 22:39

Приветствам всяка петиция,която е за освобождаването ни от "робство"!
slynce

#358

2012-10-22 22:41

Priemam wsqka peticiq, koqto e protiv "robstvoto'!
Andy San

#359 ИТАЛИЯ Е НАЙ-НОВАТА НАЦИЯ, КОЯТО СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ КОСМИЧЕСКАТА ПРОГРАМА НА ФОНДАЦИЯ „КЕШЕ“

2012-10-28 00:14

Съгласно принципа на Фондация „Кеше” за предоставяне на технологии на всяка страна на земята, сме горди да обявим, че народът и правителството на Италия приеха трансфер на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше”.

На 26.10.2012 г. в 16:00 ч. на предварително уговорена среща с длъжностните лица на италианското посолство в Брюксел в Белгия, директорът на Фондация „Кеше” M.T. Кеше предостави на служители на италианското правителство и аташето по проблемите на науката всички патенти (публични и скрити) на Фондация „Кеше”, проекта за космически реактор, модула на реактора и проекта за космически кораби.

Предоставянето на технологиите, както в случая с правителството на Сиера Леоне, е в електронен формат.

Служител на посолството веднага провери информацията и потвърди получаването на патентните файлове и чертежи.

Събитието беше записано на видео и според дипломатическия протокол, тъй като видеото е направено на италианска територия, то ще бъдат архивирано и няма да бъде показвано публично, освен ако няма други указания от италианското посолство и правителство.

Така народът на Италия е първата държава в Европа, приела пълно прехвърляне на технологията за космическа програма на Фондация „Кеше” в името на мира и просперитета на народите по света.

Приветстваме италианските учени и правителство, както и народа на Италия с космическата програма на Фондация „Кеше”.

На срещата предложихме експертен опит и техническа подкрепа на представителите на Италия, в случай че се обърнат към Фондацията за по-нататъшните развития.

Както вече сме обсъждали, ще съдействаме на всички присъединили се към космическата програма народи да обменят ноу-хау и знания на равноправни начала и на научна основа.

Бихме искали да благодарим на италианския народ и интернет-групи, които насърчиха техния правителствен представител да присъства на 6.09.2012 г. на срещата в центъра на Фондация „Кеше” на посланиците на правителствата, за резултата от тяхната упорита работа, който виждаме сега.

Предоставянето на знания на италианския народ е направено безплатно от страна на Фондация „Кеше”, както в случаите с Иран и Сиера Леоне.

Ще обявим имената на още държави, станали част от космическата програма през следващите седмици.

Приветстваме италианския народ с най-напредничавата космическа програма в момента, което ще му позволи да изпрати хора в космоса преди края на 2013 г.

Фондация „Кеше” приветства италианските учени с мирното проникване в откритите пространства на Вселената и с нашата космическа програма.

Няма съмнение, че през следващите седмици и месеци вашият народ и Фондация „Кеше” ще осъществят революционни технологии за просперитета на италианския народ и човечеството.

M.T. Кеше, Директор на Фондация „Кеше”

Превод: Камен Костов
Камен

#360 Re: Re: Колко подписа трябва да се съберат за да стигне тази петиция до съответните власти?

2012-10-28 00:49

Служител проникване

#361 Така народът

2012-10-28 21:51

Както вече сме обсъждали, ще съдействаме на всички присъединили се към космическата програма народи да обменят ноу-хау и знания на равноправни начала и на научна основа.
Ще обявим имената на още държави, станали част от космическата програма през следващите седмици.Безплатните билети за Марс - "Позитано" 20 (едно очилато.леко дрогирано ,усмихнато момченце,Сергейчо му викат).Космодрум "Бузлуджа".
АЗЪ

#362 Да не забравяме за 2012год.

2012-10-28 22:01

Ще каже,кое как,но не сега и не така ...!
Andy San

#363 По покана на 5000 души Кеше идва в България

2012-11-02 16:17

По покана на 5000 души Кеше идва в България
1 ноември 2012 10:22 Йордан С. Йорданов

Българи поканиха световноизвестния учен Мехран Кеше, който има амбицията да промени развитието на човечеството, да изнесе лекция у нас. Нашите дипломати и политици обаче продължават да не се интересуват от работата му.
„Това ще бъде чест за мен, винаги съм обичал нацията ви”, отговаря на поканата в писмен вид иранският учен. Близо 5000 души, подписали се в онлайн петиция с искането държавата да обърне внимание на Кеше, са готови да присъстват на презентацията му, стига да се намери толкова голяма зала. Проблемът обаче са разходите по пристигането и престоя на Кеше. За целта инициаторите на срещата най-вероятно ще отворят дарителска сметка.
Междувременно Италия стана първата европейска държава, която получава безплатно разработките му. Политическите лидери на Ботуша се поинтересували от Кеше след активността на гражданите. Италианците вече имат схеми и чертежи за космически реактор и космически кораби.

http://reporterbg.com/index.php?id=51093
Десислава

#364 Време е !!!

2012-11-05 14:46

Време е да получим онова, което ни е дадено по право още с раждането ни: безплатна енергия, топлина и здраве!!! С философията и знанията на Каше това ще стане!!!
Andy San

#365 МЕХРАН КЕШЕ КАТО НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО КЪМ НАШЕТО ВРЕМЕ

2012-11-05 16:08

Иранският ядрен физик Мехран Кеше се занимава от десетилетия с теоретични изследвания в областта на плазмата и нейните фундаментални характеристики. И съответно на основата на своите теоретични разработки той предлага радикални технически решения на редица проблеми на съвременната цивилизация: енергийни, транспортни, медицински и други.

Неговия основен конкурент са проектите ТОКОМАК, при които се осъществява контролиран термоядрен синтез чрез сливане на ядрата на деутерий и тритий, които са изотопи на водорода и могат да се извличат от водата, като в резултат се получава хелий и се освобождава термоядрена енергия подобно на процесите в Слънцето.

За да протече описаната реакция в токамака, йоните на деутерия трябва да се нагреят до стотици милиони градуси. За удържането им при тази температура е необходимо да бъде приложено магнитно поле.

Мехран Кеше внимателно следи тези проекти и е убеден, че неговия подход към проблема е многократно по-ефикасен и евтин, защото плазмените му реактори използват разработената от него гравитационна технология Magravs.

Странен и многозначителен е фактът, че досега в Уикипедия няма нито дума за Мехран Кеше и неговата фондация.

Ако обаче догодина той успее да докаже, че неговите технологии наистина работят, светът ще бъде принуден да го признае по заслуги и да му връчи едновременно три Нобелови награди: по физика, медицина и за мир. Твърде вероятно дори да бъде номиниран като голям религиозен хуманист и миротворец за наградата "Темпелтън", получена за първи път през 1973 г. от Майка Тереза и връчена тази година на Далай Лама.

Гост

#366

2012-11-06 19:58

НЕКА СЕ ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО
Andy San

#367 НИЕ ОЧАКВАМЕ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА 50% ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА В СВЕТА ДА ПОЛУЧАТ НАШИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

2012-11-06 20:34

Днес 6.11.2012 една от най-напредналите нации на Африка ще получи своя ключ (USB стик).

На 7-ми, една от водещите нации на Азия ще получи своя USB стик в центъра на фондацията.

Поискайте от вашите посолства да откликнат и ключът ще бъде даден и на тях.

В четвъртък 8-ми една европейска и една азиатска нация ще получат своите USB стикове.

Вашите посолства трябва да се свържат с нас по съответния канал и ще им бъде отговорено. Те имат всички наши координати за контакт, или могат просто да изпратят e-mail на: info@keshefoundation.com

Ние очакваме до края на седмицата 50% от правителствата в света да получат технологиите като своя собственост. Ние ще съобщаваме ежедневно нациите, които за заявили и са получили техните USB стикове.

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/11/blog-post_6.html

Гост

#368

2012-11-10 17:14

Absolytno neobhodimo e tazi chista tehnologia da se vnedri v zeliya sviat -tia e edinstvenoto spasenie za planetata i vsichki vidove,koito ya neseliavat.
магента

#369 кеше

2012-11-15 23:29

Здравейте,
сега намерих този форум, но на времето изпратих лично писмо до посланика в Белгия и призовах всички приятели и неприятели, познати и непознати - да пратят имейли. Не знам, обаче, какво стана в крайна сметка - българите изпратихме ли представител на 21 септември или не и дали ще я уважим таз технология или ще чакаме да видим първо какво ще направят щатите. Някой има ли информация ? Аз не съм в България, но чух, че снощи показвали по телевизията някаква подобна технология ???
Иван

#370 RE

2012-11-20 22:04

Явно от правителството няма кой да ги чете тези петиции.
И хората са малко дето са я подписали.
Медиите също много лошо се изказаха "телевизия СКАТ"

Гост

#371

2012-11-20 23:41

Бъдете благословени, инициаторите на тази петиция!
Но виште и тоси линг:
http://translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.wanttoknow.info%2Fmethernitatestatika&langpair=en|bg

Гост

#372

2012-11-21 10:34

От историята на човечеството знаем, че първо е открито колелото после животинската тяга след това парната тяга- локомотива, след това двигателят с вътрешно горене, реактивната тягя и така нататък до плазмените технологий.
Всяка една технология рано или късно заема своето място в живота и прогреса на човечеството независимо от възпиращите фактори. така, че ако технологийте на г-н Кеше, докажат своята правота на практика, то наистина следва нова ера в развитието на човечеството. Винаги новото пробива дневният ред и диктува нов ред! Тези които не искат да го приемат остават в историята като ретрогради персони на мрака! Нека помогнем на човечеството да живее в по добри времена на мир просперитет и благоденствие! Дим.Бак.
Стефан

#373

2012-11-22 00:47

Подписах за едно по-добро бъдеще!
Христо

#374

2012-11-22 19:16

Да Бъде България , свободна и независима държава и всички Българи живеят в Любов и Разбирателство, един към друг, и нека няма недоволни от живота повече! Енергийна и лична независимост за България и българският народ!
6

#375 КУБРАТ

2012-11-23 23:06

ГЕНИАЛНО!
СЕГА Е РЕД НА ЧИТАВО ПРАВИТЕЛСТВО-ДА ЗАЩИТИ НАРОДА СИ ОТ ЕНЕРГИЙНИТЕ ХИЕНИ!